Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
monka
Eltávolítja a faggyúfelesleget, csökkenti a mitesszereket és meggátolja az újbóli kialakulásukat 14 napig*(6 héten át tartó klinikai teszt alapján). Keféje tisztító lemezkékből és dörzsölő sörtékből áll. Összetétele antibakteriális szalicilsavval és tisztító erejéről ismert, akár 70 féle ásványt tartalmazó Himalájai kristályokkal van gazdagítva.
Kiszerelés: 150 ml
Utoljára szerkesztve: 2021.01.09. 18:29 - 2020.07.25. 12:43
2020.07.25. Jelenleg nem használom, de nagyon szerettem. Használata után frissnek éreztem az arcomat, mert alaposan kitisztította a bőröm és eltávolította a szennyeződéseket. Tényleg tisztának éreztem utána az arcom, és puha is volt. A kiszerelése szerintem praktikus, nem durvák a sörtéi, kellemes a használata. Azonban a mitesszerekkel, pattanásokkal semmit nem csinált.
2019.03.14. 13:42
Nem vészes, egyszer el lehet használni, de tuti nem venném újra. Évekkel ezelőtt próbáltam, az akkor használtakhoz képest egész jó volt. Kicsit szárít, de nekem nem vészes, illetve szinte leradírozta a bőröm.Viszont a mitesszereken mit sem segített. Nekem egyszerűbb volt úgy használni, hogy rányomtam az arcomra a benne lévő folyadékot és aztán használtam a kefét.A keféjét nagyon nehéz kitisztítani.Hozzáteszem, mióta nem használok ilyen csodaszereket, hanem minél természetesebb összetevőjű szappanokat, azóta kevésbé zsíros és pattis az arcom.
2018.12.18. 20:17
A csomagolása nem a legmegfelelőbb! Az én arcommal semmit sem kezdett, nem lett kevesebb miteszerem vagy pattanásom. Inkább száraz és viszkető bőrt okozott. Teljesen nem is tudtam elhasználni.
2018.08.03. 13:05
régen, diákként használtam. az összetevői miatt ma már nem veszek ilyeneket, csak irritálják a bőrt. nagyon idióta a kiszerelése, mivel a kefe nem levehető, nehézkes a tisztítása, pedig ez elengedhetetlen egy tisztító eszköznél. az is elég béna. hogy az egész flakont fogni kell a használatához, amiből nehezen lehet kinyomni az anyagot. maga a zselé a zsíros bőrömet iszonyat módon szárította, és szegényke erre csak még több és több faggyúval védekezett, valamint hámlott is. a mitesszerekkel, pattanásokkal nyilván semmit nem csinált. használata után frissnek éreztem az arcomat, de rögtön elkezdett húzódni, azonnal hidratálnom kellett. el sem használtam teljesen, annyira nem jött be. a l'oréal kefés arctisztítója sokkal jobban tetszett. azóta eltelt egy pár év, és már egyiket sem használom, mert kíméletesebben bánok már az arcommal, de míg a l'oréal-t kétszer újravásároltam, ez a termék a kukában végezte.
2018.02.20. 12:33
Jelenleg nem használom, de nagyon szerettem. Szépen tisztítja a bőrt, eltávolítja a szennyeződéseket. A mitesszerekre nem nagyon volt hatással, de ettől függetlenül szerintem szuper. A kiszerelése is praktikus, nem durvák a kis sörték, kellemes a használata.
2017.10.22. 19:19
Az első hét használat után, gondoltam, azért jön elő még több pattanásom, mert az az egy hét nem volt elég, hogy kifejtse a bőrtisztító hatását, de ahogy tovább használtam az arcom állapota csak tovább romlott. Úgyhogy én személy szerint nem ajánlom