Lemosók, Tonikok
Micellás lemosók
Törlőkendők
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Helia-D Micellás Sminklemosó és Hidratáló Arctisztító Kendő (régi)

3.7
Hozzáadva 2019.03.18.by

siss

24 db

Kettős hatású, gyengéden tisztít és ápol. Eltávolítja a sminket, emellett nyugtató és hidratáló hatású a száj- és a szemkörnyéken is. A benne lévő micellák magukhoz vonzzák a szennyeződéseket és sminket, így segítve azok könnyű és kíméletes eltávolítását a bőrről, alkohol vagy szappan használata nélkül. Gyulladásgátló, sebregeneráló és hámképző hatóanyagokat tartalmaz. Hatóanyagai késleltetik a bőr kiszáradását.

Utoljára szerkesztve: 2020.04.11. 17:52 - 2020.04.11. 17:51

Jó, hogy megújították: először az újfajtát próbáltam, aztán kíváncsiságból kifogtam egy ilyet. Ez szárazabb, vékonyabb - valahogy silányabb. Ráfért a ráncfelvarrás.

2020.03.22. 13:32

Nagyon sajnálom, hogy már nem gyártják, imádtam ezt a terméket.Jó teszi a dolgát, ára baráti.Nem szárította ki a bőröm gyengéden tisztított.

2019.12.04. 14:46

Dm kedvencek dobozban volt, nem nagyon használok ilyeneket de ha már volt gondoltam miért ne. Szépen tisztított, nem szárított, nem okozott pattanásokat, kellően nedves volt.

2019.10.28. 12:58

Annak idején a KM boxban várt rám. Magamtól biztos nem vettem volna ilyet, mert nem igazán használok arctörlő kendőt. Meg már herótom van, hogy mindent azzal adnak el, hogy micellás. Először a víz, aztán a lemosó, majd a samponok, meg a kendők. Kíváncsi vagyok mikor robban a piac, és hozakodnak elő a micellás WC papírral, mert az jobban tisztít… Visszakanyarodva a Helia-D kendőjére sokáig csak lökdöstem, hogy mire is fogom használni. Kéztörlésre luxusnak éreztem, így bevágtam a hátizsákomba és a munkába bringázás maradványait törölgettem le magamról, ha épp nem jutottam a zuhanyzó közelébe. Erre mondhatni tökéletes volt. Alig érezhető az illata, nem hagy ragacsos érzetet, nem szárítja, irritálja a bőrt. Halleluja! Szóval feltaláltam a micellás zuhanyzáshelyettesítő kendőt (szigorúan csak végszükség esetére).

Utoljára szerkesztve: 2020.05.10. 08:35 - 2019.09.24. 16:40

Jó termék, utazáshoz nagyon ideális, a makacs sminket is lehozza.

2019.09.23. 19:08

Utazához elmegy. Nem egy csúcsminőség, de végszükségben megteszi. A nagyját leszedi a sminknek, bár nem valami kíméletes a bőrhöz, nem túl lágy a kendő anyaga, rettentő parfümös. Érzékeny, rozaceás, ekcémás bőrűek kerüljék! Utána mindenképp le kell mosni valamivel a maradékot.