Lelőhely: L'occitane márkaboltok

3.5
Hozzáadva 2022.11.03.by

cooleva

50 ml és 90 ml

"Létezik egy különleges pillanat Provence-ban, amikor a fény átöleli az eget, és különleges ragyogással borítja be a földet. Ez az aranyóra. Amikor ez a fény illattá alakul, egy igazán addiktív, kontrasztos jelleget ölt. Tökéletes akkord, igéző gourmand jegyek és aromás frissesség váratlan párosa."

A L' Occitane első gourmand-aromás parfüme.

Megjelenés éve: 2017

Fejejgyek:bergamott, mandula

Szívjegyek: méz, levendula

Aljegyek: pézsma, gyanta

20 900 Ft és 28 500 Ft-tól

2021.08.16. 19:08

Nekem nagy szerelem nyárestékre, isteni illata van. Tartós, finom, nőies illat. Nem üvölt a buliban, azokra Montale kell :)Vagy ez, ha valaki ott is inkább királynő szeretne lenni.

2020.10.11. 12:12

Az egyik kedvenc illatom, én szívesen használom akár nyáron akár télen is. Picit erősebb az illata, ezért nem kell 2-3 fújásnál többet használni. Szerintem nagyon tartós, ennek ellenére napi kétszer biztos befújom vele magam, hogy folyamatosan érezzem magamon.

2020.07.20. 18:21

A barátom szerint pasifogó illat 😊 tényleg van benne valami a francia nők eleganciájából, akik a sarki boltba is sikkesen járnak. Majdnem 4 évszakos illat, nyáron napközben kicsit sok lehet. Tartós, 2-3 fújás egész nap kitartó társul szegődik mellém. A mostani üveg kb fél éve van meg, kb félig van, és nem kopott ki az maradék parfüm illata.

2020.03.14. 15:35

Mintám van belőle, nem szeretem az édes illatokat, de ez nagyon finom nekem. Enyhén citrusos, gondolom, a bergamott miatt; engem leginkább a meggymagra emlékeztet az illata és valamiért a frissen hegyezett ceruza illatát érzem. Kedves, különleges illat. Ruhán napokig érzem, bőrön 5-6 óra, nem tolakodó, eléggé bőrközeli rajtam.

2019.10.14. 14:01

Nagyon szeretem! Számomra igazán kellemes, nőies illat, bármikor szívesen viselem.

2019.06.26. 13:24

Remek illat.Szerintem igazán ősszel viselhető.Olyankor bontakozik ki az illat rendesen.Nagy melegben hamar tova száll télen meg nem az igazi.De ősszel maga a finom csoda.