Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
jibjab
3az1-ben micellás szerkezetű arctisztító folyadék. Könnyen és hatékonyan távolítja el a sminket, a szennyeződést és az felesleges zsírt a bőrről. Elsősorban érzékeny bőrűeknek ajánlott.
2020.02.18. 14:23
Amikor berobbant a nagy micellás víz őrület, ez volt az első ilyen arclemosóm. Szerettem, az egyszerű sminkkel is jól megbírkózott, viszont, ha túl sokat öntöttem belőle a vattakorongra és emiatt bejutott a szemembe, csípte.
2020.01.08. 14:10
A Garnier jobb, nekem ez csípi a szemem és nem olyan hatásos.
2019.08.19. 10:55
Most fogyott el. Nagyon szeretem. Tökéletesen eltávolítja a sminket egy pillanat alatt. Újra veszem. Nem szárítja, nem irritálja az érzékeny, kevert arcbőröm.
Utoljára szerkesztve: 2023.04.30. 14:24 - 2019.08.13. 21:25
A Garnier micellás vízzel egy kategória. Bár a drogériás arclemosók közül a micellás formula miatt kiemelkednek, de a Bioderma azért jobb. Nekem ez irritálja a bőrömet, csipi a szememet. Es ami szamomra meglepo, hogy a ketto kozul meg a Garnier jobb minosegu.
2019.04.08. 21:41
Jelenleg ezt használom és elégedett vagyok vele. Könnyen el tudom távolítani vele a sminket. A szempillaspirált nem mossa le teljesen, de nem zavar. Utána géles lemosót használok. Nem csíp, nem szárít. Amire használom arra megfelel.
2019.01.20. 01:35
Kb. 6-7 éve használtam, Garnier után kerestem valamit és ez volt az a pont amikor be is fejeztem a drogériás vonalat.Iszonyatosan irritàlta a szemem, nem tudtam elhasználni és a kukában végezte.(remélhetőleg azóta változtattak az összetételén)Ezek után kezdtem el a gyógyszertárban kapható márkákat végigpróbálni, több-kevesebb sikerrel. A végeredmény: amihez mindig visszatérek az az Algologie arctisztítója!