Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
wishes
Ultra-vékony, precíz hegyének köszönhetően tökéletes, intenzív fekete tusvonalat lehet alkotni vele.
2019.05.29. 19:40
Ezzel tanultam meg tusvonalat húzni. Hihetetlenül egyszerű volt és rejtett, kicsi,zsírosodásra hajlamos szemhéjamon is tudtam vele dolgozni a szép vékony aplikátorával. Nap végéig fekete marad, nem maszatolódik el nap végére sem nagyon. Imádtam, sajnos a mai l'oreal tusfilcek semmit nem érnek..
2018.03.07. 13:25
Nagyon szerettem, de már nem látom sem a Rossmannban sem a Dm-ben :( A többi L'Oréal tus nem ér fel vele. A legjobb tus a piacon.
2017.12.12. 19:09
Életem első tusfilce. Vele tanultam meg tusvonalat húzni. Nagyon egyszerű használni, és nagyon szép a végeredmény elég jó a tartóssága, bár egy pici idő után elmosódik🌟🌟🌟🌟
2017.10.23. 12:08
A legeslegjobb szemhéjtus volt, amit valaha hasznàltam. Kár, hogy a boltokból eltűnt, még szerencse, hogy rendelni lehet bizonyos oldalakról. Könnyű vele dolgozni, vastagabb és vékonyabb vonalat is lehet vele húzni.
2017.09.29. 22:14
Nekem ez a tus volt a mindenem, viszont nyáron eltűnt a boltokból... Soha nem kopott le, tökéletes applikátora van. Azóta sem találok hasonlót.
2017.03.26. 16:10
Régebben használtam és könnyű volt vele dolgozni, a színe azonban nem volt elég intenzív.