Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
miomio
Homok jellegű finissel.
2019.04.22. 05:35
a piros, a kek es a sarga van meg nekem, a kek tul jeges az en izlesemnek, a sarga meg annyira nem... De a piros... Tuzpiros, es arany csillamokkal... Annyira imadom, hogy engem ebben kell eltemessenek. Vagy mellem kell temessek. Jo allaga van, sokaig hasznaltam egy uveget, 2 reteges, mar a tobbedik uveggel hasznalom. Sajnos kivontak, ugyhogy most mar ritkan nyulok hozza, na de a szine....
2018.08.23. 14:45
a narancs, türkiz, kék, és a barna van meg. gyönyörűek, nagyon gyorsan száradnak, és sokáig fent maradnak. a türkizben az én ízlésemnek kicsit nagyok a glitterek, de azért szép. nehézkes a lemosásuk, bár az összes homoklakk ilyen. jó minőségűek, olcsó az áruk, szupi!
Utoljára szerkesztve: 2018.06.26. 08:59 - 2018.06.23. 11:36
Nekem a sárga volt meg. Sajnos a 2. használatra már totál benyúlósodott, ezért nem is lehetett normálisan felkenni, akármeddig vigyáztam rá, az első adandó alkalommal összetrutymósodott a körmömön. -.- Ezért csak "volt", mert kivágtam a kukába. Mikor sietne az ember és direkt ezért vár egy csomót a száradással, aztán kénytelen ilyen csomókban álló lakkal menni, az elég bosszantó, hát még mikor felfedezem, hogy a felsőmet is összeragacsozta. Not so Lovely. :-/
2017.05.07. 13:01
Nekem a narancsos-pirosas van meg,nyaranta sokszor volt rajtam,ezért sajna már alig van az üveg alján egy kevés, és szomorúan láttam, hogy a Rossmannban a Lovely állványon hűlt helye van a homoklakkoknak, így attól tartok, kivonták, pedig pont most akartam beszerezni egy újabb üveggel. Természetesen az 5 csillag jár, mert sokáig bírta a körmömön (7-10nap), szép volt a színe és a finishe. A lemosáson nem akadtam fenn, más homoklakkokat is nehéz volt lemosni.
2017.03.30. 15:10
Gyorsan szárad, sokáig fennmarad az én ledobásra hajlamos körmömön, 2 vékony réteggel is szépen fed és gyönyörű a színeeeeee (nekem a kékes van meg). Leszedni egy örökkévalóság, de megéri 😃
2017.03.19. 08:12
Kedvenc körömlakkom! Könnyű felvinni, gyorsan szárad és gyönyörű. Az egyetlen "baj" vele, hogy nehéz lemosni, magától egyszerűen nem jön le. Már szinte az összes szín megvan, egy olcsó csodaszer.