Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Káprázatos, gél lakk hatást imitáló körömlakk kollekció. A mély, telített színek segítségével intenzív manikűr készíthető. A kollekcióban az idei szezon legtrendibb színeit válogattuk össze, telített tavaszi, nyári színkavalkád csinos kis üvegekbe zárva. Az üvegben lévő széles ecset segítségével tökéletes fedés érhető el, már egy réteg felkenése után is!
2020.12.07. 21:49
Én a 172-es árnyalatban vettem meg, ami egy csillogós babarózsaszín szín. Semmi alaplakkal és fedőlakkal kibír majdnem 1 hetet. A hibája annyi, hogy ha alá kenek egy alaplakkot nem szárad szépre, benne lesz a paplannyom. Fedőlakkal rajta is ez a helyzet. Ár-érték arányban nem rossz körömlakk szerintem.
2020.08.04. 06:32
Akciósan vettem meg a 437-es árnyalatot. Sajnos nagyon rossz. Három rétegben sem képes teljesen fedni, folyik össze-vissza, túl híg. A nagy ecset kifejezetten nem tetszik, nem lehet szépen dolgozni vele, csíkoz, összemaszatol. Használtam már többféle olcsó körömlakkot, de ez még viccnek is rossz.
2020.04.15. 14:57
Nagyon sok árnyalat van belőle, szeretem őket. 4-5 napot bírnak ki nekem, szerintem nem rossz teljesítmény egy 450 forintos körömlakktól.
2020.02.25. 09:50
A 101-es árnyalat van meg. Alapozó és fedőlakkal együtt használom, csak egy rétegben kenem fel, de így is szépen fed. Széles ecsete megkönnyíti a használatot.
Utoljára szerkesztve: 2019.09.06. 12:20 - 2019.09.06. 12:20
Olcsó és jó minőségű lakkot kerestem, mikor megvettem, mert már voltak pozitív tapasztalataim a nem méregdrága termékekkel kapcsoltban, azonban ez az olcsó húsnak híg a leve esete.A tűzpiros (436) árnyalatot vettem meg, ami az üvegben egy szépen pigmentált, jól takaró lakk ígéretét sejteti, de a gyakorlatban az első réteg elég kiábrándító. Az erős szín inkább valami halvány magentára hajaz, nagyon rosszul takar, ezért a második réteg mellett egy harmadik hozza ki igazán az üveg által kínált színt és szép takarást. Alapozó és fedőlakk egyben így teljesen kizárt, ha valaki nem akar 10 évig várni a száradással. Emellett rendkívül gyorsan kopik, bár én most újra előszedve egy másik lakk tetejére kentem spórolásként, nagyon megbántam, mert 2 nap után elkezdett lepattogni a körmöm vége, mint a francia manikűrnél, ami igencsak igénytelenül hatást keltett. Egyébként nagyon híg, könnyen kenhető, nekem egy év állás után se sűrűsödött be, ezt mindenképp a javára kell írni.Sokáig elég, de inkább fizetek kétszer annyit egy 1 hétig kitartó lakkot, mintsem még egyszer beruházzak erre, amit 2-3 soron kenek és már 2-3 belül javítanom kell, mert különben vállalhatatlanul néz majd ki.
2019.09.02. 11:20
430-as csillámos türkiz árnyalat van meg. Legalább 3 réteg kell, hogy szépen fedjen. Gyorsan szárad, viszont az 1 éve bontott üveg, ugyanolyan, mint felbontáskor, nem sűrűsödik!