Körömlakkok, lemosók

Lovely Matte Fedőlakk

4.3
Hozzáadva 2022.08.08.by

netita_c

Mattító fedőlakk bármilyen körömlakkhoz.

2023.08.19. 13:34

Majdnem minden lakkozásomhoz előkerül, nagyon szeretem, sokkal professzionálisabb a végeredmény tőle. Pár nap után fényesedik a finishe, de nyugodtan újra lehet kenni. Plusz pont,hogy a nyomdalakkokkat sem maszatolja el.

2019.12.09. 18:08

Szépen mattít tehát mondhatnám, hogy teszi a dolgát, DE kb egy napig marad olyan és le is pattog, valamint pici buborékok keletkeznek száradás közben. Nem fogom újravenni, mással próbálkozom majd.

2019.04.22. 21:28

Nálam a besűrűsödéssel nem volt gond (ami csoda, mert eddig az összes alap-fedőlakknak amit kipróbáltam ez volt a nagy hibája), illetve szépen végzi a dolgát, viszont nálam egyáltalán nem tartós. Mármint sokkal gyorsabban lepattog a körömlakk a fedőlakkal, mintsem nélküle.

2019.04.16. 19:31

Szép , egész gyorsan szárad , viszont pár hónap után besűrűsödött :(

2018.09.22. 12:58

Leárazva vettem a Rossmannban.Első mattító fedőlakkom és nekem tökéletesen bevált.Pillanatok alatt mattá teszi a körömlakkot.

2018.09.01. 12:40

Jól mattít, viszonylag tartós is, de nagyon figyelnem kell, hogy ne legyen csíkos a végeredmény, meg egy idő után besűrűsödik, akkor már rendesen küzdök vele, hogy elfogadható legyen a körmöm a végén. Használom, amíg tudom, de újra venni biztos nem fogom.