Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Macilány
Ásványi arcpirosító
Halványan színez és világosítja az arcbőrt. A smink tökéletes befejezése, friss arcbőr hatással.
Több árnyalatban kapható.
2018.08.03. 11:50
a felszínén rengeteg a csillám, és később is bőven jut belőle, szerencsére akkor már több színt vesz fel az ecset. a színek nagyon szép természetesek, selymesen fénylenek. valóban halványan színez, tehát nem atom pigmentált, pont ez tetszik benne. kissé porzik, a csomagolása elég béna, de végül is a benne lévő cucc a lényeg, az pedig nagyon jó.
2015.02.16. 09:38
Ezt a terméket imádtam! Szomorú voltam, mikor kifogyott. Tetszett a csillogós textúrája, és tartós volt.
2014.11.07. 20:05
Mind a 3 árnyalat megvan, egyedül a Frozen Cheek-nél tapasztaltam azt ,hogy nagyon óvatosan kell vele bánni, a másik kettő kevésbé élénk, szépen lehet őket építeni. Egyedül azért nem adok 5 csillagot, mert felvitel után a kis csillámok hajlamosak peregni és tapadni telefonra, ruhára, ahová csak az arcom odaér...
2014.10.28. 20:53
Írják róla a leírásban, hogy enyhe színt ad. ...na igen, ha óvatosan használom. Nagyon vigyázni kell vele, amikor először kipróbáltam, olyan lettem, mint egy húsvéti tojás :D Másodszorra már sikerült a smink, és szép lett nagyon. Azért vonok le pontot, mert nekem kicsit eltömítette a pórusaimat... Mikor kicsit pattanásosabb vagyok, olyankor nem fogom használni.
2014.08.12. 11:48
A Frozen Cheek-et vettem meg, 300 Ft-ért. Kicsit szenvedtem, amíg lekopott róla a fehér és arany csillámréteg, de most már imádom!!! :-)
2014.06.11. 17:03
A 2-es árnyalat árválkodott az essence paletta mellett, szintén kihagyhatatlannak tűnő 300ft-o áron. Gondoltam ennyit megér, ilyen árnyalatú blusher-em még nincs, inkánn bronzos, terrakottásakra szavazok. A csomagolása rémes, ezért egy csillagot muszáj levonnom, minden negítívumot sikerült beleszuszakolni a gyártónak amit lehet. :) Ami benne van, az egy meglepően jó termék. Kellemes árnyalat, leheletnyi fény és egyenletes kopás. A fél napot kibírja becsülettel, ami valljuk be 300 forintért igen jó teljesítmény (az eredeti áráról fogalmam sincs). Ha látnék még további árnyalatot belőle megvenném:)