Lemosók, Tonikok

4.4
Hozzáadva 2020.10.26.by

csepelia

100 g

Középkori jellegű tisztító lemosó. A rózsa és levendula olajok rugalmassá teszik bőrt, a kínai agyag pedig magába szívja a piszkot és a felesleges faggyút, és bőrt csodálatosan simává teszi.

2024.06.23. 13:57

Mintát kaptam belőle és imádtam! Lágy, finom illatú, a hatása is meggyőző volt. Ha tehetem, venni fogok egy tégellyel

2024.02.11. 15:56

Szeretem, mert jó arctisztító. Nem szárít, nem zsírosít és ha ezt használom, akkor tudom, hogy nem ártok a bőrömnek vele. Amikor csak tehetem, ezt vásárolom.

2021.04.21. 19:40

Nem tetszik az illata, valamiért nekem nagyon alkoholos, emiatt egy picit szárítja a bőröm, bár nekem minden arctisztító szárítja és ez még a jobbak közt van. Fura a használata, nekem nem oldódik fel rendesen vízben így otyog le mikor használom, picit pazarlásnak érzem de nem bánom annyira mert várom, hogy elfogyjon. Nem egy rossz termék de nem vagyok tőle elájulva.

2021.03.25. 19:04

Rengeteg arctisztítót kipróbáltam már, és sokat szerettem, de azt hiszem ez eddig a kedvencem. 2 éve vettem júliusban, a legnagyobb kiszereléssel (mert nem volt kisebb) és még mindig van belőle egy kis darabka. És nem, nem romlott meg, pedig nincs hűtőben. Nyáron mikor zsírosabb a bőröm, nagyon jól tisztít, friss, üde lesz tőle a bőröm. A mitesszereimet is szépen halványítja. Télen mikor szárazabb, szerencsére nem szárít, ugyanolyan puha lesz tőle az arcom. Általában heti egyszer használom, nyáron kétszer, annyi elég is. A használata tökre megszokható, nem macerás egyáltalán. Kevés is elég belőle. Az illata is jó. Bár a kis köményre emlékezettő darabkák nem tudom minek vannak benne, azok általában lepotyognak nekem. Egyedül az ára zavaró, aranyáron mérik, én kb. 6 ezret hagytam ott a nagyért (és talán csak 3 hónapig jó a szavatossága mindnek, de egyébkén tovább is használható :)) + Nekem pattanásokra nem vált be, nem tüntette el őket, de összességében meg vagyok vele elégedve.

2021.03.24. 19:20

Ajándékba kaptam, és nagyon megszerettem. Kellett pár alkalom, mire kitapasztaltam a kikeverést, de megéri. Isteni illata van!! és nagyon puhává varázsolja az arcbőrt. Érezhetően leradírozza a bőrt, de nagyon finoman teszi azt. A pattanásaim is szép lassan eltűntek, és nem jöttek elő újabbak. Hetente 2x használtam csak, így egy 50g-os doboz másfél, -2 hónapig kitartott. Nekem nagyon bevált, biztosan újra vásárlom.

2021.01.26. 21:12

már az első használat után beleszerettem, ami elég meglepő nekem, mert nem vagyok akkora lush mániákus, sőt. estére nem használom, inkább reggel edzés után, nagyon finoman radíroz és szuper puha marad az arcbőröm. én nem tapasztaltam irritációt, a pórusaimat nem tömíti el. kicsit tényleg macerás a potyogással, de egye fene. még az is lehet, hogy újra fogom venni, ha elfogy.