Fürdőtermékek

4.6
Hozzáadva 2020.05.27.by

horzso

Karácsonyi limitált kiadás

"Ha belepottyantod egy kád vízbe, először az aranycsillagok oldódnak fel, miközben a víz vibráló kékre változik. Édesnarancs-, konyak- és lime-olajból különleges, pezsgőre emlékeztető, vidító illattal."

2020.12.18. 02:44

Különleges osszetett megfoghatatlan átható illatú bomba, karacsonykor mindig megveszem. Kicsit a szekrenyben pihen a ruhák kozott, illatositas céljából. Egesz évben azért nem venném.. de évi egyszer nyitott vagyok erre a különleges illatra. Több reszletben használom, mert az áruk elég húzós ezeknek a termékeknek.

2020.04.19. 15:06

Nagyon szép, csillogó lett tőle a fürdővíz. Meglepetés volt, hogy a belseje kék. Kicsit nehéz volt kimosni a kádból utána. Az illata sokáig érződött a fürdőszobában. Az ára elég magas, de a téli féláras akcióban is általában lehet még találni belőle, úgy már teljesen oké. Táplálja a bőrt.

2020.03.26. 09:34

Ez az ultimate favourite fürdőbombám a Lush-tól! Limitált kiadás, így mindig csak karácsony környékén lehet kapni, ami lássuk be, nem is baj, mert 1-1 fürdésre 2000 ft azért elég húzós. Ez ilyen kis meglepi szokott lenni tőlem-nekem. Néha megérdemli az ember! :)Én kimondottan szeretem a Lush-nak az egyedi, sokszor erőteljes illatait (amire azért néhányan érzékenyek)! Sokszor előfordul, hogy megveszek néhány terméket és pár napig csak hagyom illatozni a fürdőben/lakásban mielőtt elhasználom! :DEnnek a fürdőbombának a varázsa azonban nem is az illatban, hanem a látványban rejlik. Zöldes kék sellővíz apró örvénylő arany csillámokkal. Egyszerűen imádom, annyira szép! :) A mínusz egy csillagot tényleg csakis a túlárazottsága miatt kapja!

2019.02.02. 12:33

Nagyon szép színe lett a víznek, és tele van csillámokkal...igazi sellő-fürdő...:DAz illata nagyon kellemes volt, a bőrömet jól hidratálta...Általában zuhanyzás párti vagyok (szeretek vizet spórolni a környezetnek, meg mindig unalmas a fürdés - sajnálom rá az időt - viszont sajnos imádom a Lush termékeket is, és totál meggondolatlanul szoktam fürdőtermékeket egymásra halmozni, amiket aztán nyilván el is kell használnom), viszont ezzel a bombával úgy elrepült 50 perc, hogy csak akkor eszméltem fel, hogy a kádban vagyok, mikor már elkezdtem fázni, mert kihűlt a víz...annyira lekötött a csillámok tanulmányozása, a gyönyörködés a színben, és az illat befogadása...:D(Egyébként ha valakinek riasztó lenne a csillám mennyiség: én nem vettem észre, hogy a bőrömre tapadtak volna, így se a törölközőt, se a ruhámat nem csillámoztam össze, és a kádat is nagyon egyszerű volt kitakarítani utána.)

2018.06.04. 09:58

Nagyon finom az illata, aranyosak a vízben a csillámok. A bőrömet nagyon jól hidratálta.

2018.02.13. 22:42

Mennyei az illata és tümdérnek éreztem magam fürdés közben. Annyira elmerültem az aranycsillámos türkíz vízben, hogy másfél óráig ott felejtettem magam! A bõröm is puha volt utána. Kár hogy csak karácsonyi kiadás.