Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
miraclum
Kitűnően tisztít, megszünteti a csomókat a hajban, megkönnyítvén ezáltal a fésülködést, míg illatán az érzéki Karma érezhető. A Karma egy illóolaj keverékkel készül, aminek mindamellett, hogy olyan az illata, mint a fűszerekkel teli tálban lévő narancsoknak, szerencsére fejbőr erősítő hatása is van egyben, valamint szabályozza a haj zsírosodását.
2019.03.06. 21:13
Sokáig elég, heti 2 használat mellet is min. 2 hónapig. Jól tisztít, sokáig tiszta marad utána a hajam.
2018.07.19. 08:28
Karma forever, és ez a korong is zseniális, jó pár hónapig használható, mert nagyon jól habzik és tisztít. Utána mindenképp szükséges balzsamozás. Szeretem!
2017.07.12. 08:38
Az egyik kedvenc illatom a Lushtól a Karma, nagy rajongója vagyok, így természetesen be kellett szereznem ezt a terméket is. Pedig határozottan szilárd sampon ellenes voltam, hiába tudom hogy óvjuk a környezetet vele, nekem a sampon legyen folyékony és flakonos. Több félelmem is volt ezzel a kivitelezéssel kapcsolatban, az egyik hogy nem fog kellőképpen habzani, márpedig nekem az szükségszerű a tisztaságérzethez. A másik az volt hogy esetleg bepenészesedik ahogy a fém tartóba visszahelyezem, vagy túlságosan kiszárad és használhatatlan lesz. Mindegyik félelmem alaptalannak bizonyult, mert nagyon, de TÉNYLEG nagyon kevés elég belőle, könnyen felhabzik, tökéletesen tisztít, az illata pedig elég sokáig érezhető a hajamban, egyszerűen csodálatos! A Lushban hozzá vásárolható fém tégelybe szoktam rakni használat után reggel, és este fürdéskor egyszerűen megfordítom hogy a másik oldala is megszáradjon, másnap reggel rakom csak rá a doboz tetejét, így nem történt még vele baleset. Az egyetlen nyűgöm vele a macerás beszerzés, ez ugyanis csak online érhető el webshopban, és a nemrégiben bevezetett rendszer miatt személyes átvétel esetén is ki kell fizetni a szállítási díjat, igaz ugyan hogy utólag annak a költségét jóváírják a bankszámlán, de ez nekem kicsit nyűggé teszi a vásárlást. A kissé körülményes beszerzés azonban nem a termék hibája, így részemről jár az öt csillag. :)
2017.06.26. 11:59
Az illata és a hatása is mesés. de igen drága, és szárítja ahajvégeket, nem megfelelő hidratálás nélkül.
2017.05.31. 05:30
Csillagot adok ennek a terméknek azért, mert 1. nagyszerűen habzik. 2. könnyen kimosható a hajból. 3. a gyerekeim imádják, nekik tetszik az illata és sokáig selymes a hajuk. Amiért nem adtam: a zsíros hajamra nem volt jó, nekem nem tetszik az illata.
2017.04.27. 19:29
Ez a sampon volt az utolsó reményem.. Két naponta mosom a hajam és ötezer féle sampont próbáltam már olcsótól a drágáig. Mivel erről nagyon jókat olvastam ezért mertem megrendelni. És nagyon nagyot csalódtam nem hogy kevesebbet mosok hajat hanem már egy nap után elkezd zsírosodni. Konkrétan rosszabb mint egy Garnieres vagy más drogériás sampon. Még pár hétig próbálgatom hátha jobban fog teljesíteni..