Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
wishes
Gél állagú, vizes szájfény.
2013.08.11. 18:24
Pici, kompakt, nekem tartós is és az illata igazán fini...én perverz módon szeretem, ha kicsit összeragadnak az ajkaim, mikor rajtam van a szájfény, nekem elég jól bírja az ivást is, egyenletesen kopik. Féltem a sötétebb színtől, de jó döntés volt, szépen színezi a számat...és 350.-ot akciósan meg végképp megért :)))
2013.07.14. 01:36
A halvány rózsaszínes árnyalatot vettem meg akciósan. Én buta, tudhattam volna hogy szájfényként ezt sem fogom jobban szeretni mint a többit (amiket pedig nem szeretek). Pedig a színe olyan szépséges, olyan babás, felkenve nem látszik belőle semmi. Egyébként azt írja "non-sticky" - az összes ragacsos szájfény közül ez a legragacsosabb, tényleg olyan mint egy dús zselé. Eddig egyszer használtam, de... van egy olyan érzésem, hogy nem lesz jó sorsa. Hacsak nem világosít fel valaki, hogy hogyan is kéne használnom, hova kéne kennem hogy ne legyen ilyen ragadós. Egyébként az illata tetszik:)
2013.05.09. 13:52
Ma vettem egyet, ez volt az utolsó, mindössze 349-ért! :DNekem az 59N-es árnyalat van meg, ami egy pirosas-bordó szín, de az ajkakon alig látszik, esetleg egy kis egészséges, piros árnyalatot ad. Az íze kicsit édeskés, szerintem pont jó, és tényleg nem ragad egyáltalán. Hétköznapokra tökéletes, kár, hogy kivonták. :/
2013.02.26. 08:29
A pólusi DMben még kapható 700 forintért, én még régebben vettem meg a 43H árnyalatot. Az illata isteni, színt nem nagyon ad a számnak de nagyon szép fényes lesz tőle :)
2013.02.12. 20:53
2 árnyalatot vettem meg. A szín alig tér el, de nagyon természetesnek tűnik pont ezért. Az állagt nagyon szeretem, az illata íze isteni.
Utoljára szerkesztve: 2013.01.18. 14:12 - 2013.01.18. 14:11
Két árnyalatot vettem belőle, az 51J-t, ami egy halvány barack, és az 54I-t, ami egy sötétebb hússzín. (Balról a második és a középső) Nagyon tetszik, szép, tartós fénye van, és nem érzek semmilyen réteget a számon a viselése közben. Ja, és vaníliaillatú. Corvin dm-ben két napja még volt jópár kiárusítva.