Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szappanok

Manna Kámforos Arctisztító Szappan (régi)

3.5
Hozzáadva 2020.01.08.by

andrej

90 g

A szappan főbb hatóanyagai a bőrregeneráló shea vaj, kókuszolaj, kakaóvaj, a tisztító, méregtelenítő hatású fehér agyag, és még egy csodás összetevő, a kámfor illóolaj. A fehér agyag rendkívül gazdag értékes ásványi anyagokban, például: szilíciumban, magnéziumban, kálciumban, vasban, foszforban, rézben, cinkben, szeléniumban.

Segít a zsíros, problémás bőr okozta kellemetlen tünetek enyhítésében, hasznos aknék, pattanások és mitesszerek ellen is, valamint kondicionálja a bőrt. Sikeresen veszi fel a harcot olyan bőrbetegségek ellen is, mint pl. az ekcéma. Tisztítja a pórusokat, így megelőzi a fertőzéseket. Bőrviszketés ellen is sokat tehetsz a használatával, hiszen gyulladáscsökkentő hatású.

2020.09.24. 05:28

Szerintem csak a csomagolásban különbözik az új kiadástól. Én azt használom, de az is büdös és szárító hatású :D egyébként szépen tisztít és ha az ember hidratál utána, akkor nem marad száraz a bőre és a kámfor "illata" is elszáll.

Utoljára szerkesztve: 2020.08.25. 19:19 - 2020.08.18. 20:49

Még csak 2 napja használom, de máris szebb az arcom. Szinte teljesen eltüntek a pattanások és kevesebb mitesszert is látok. Nagyon szárítja a bőröm és húzódik, de használat után mindig hidratálok. Ez az első mannám, eddig nagyon bevált. Szerintem bátran kifogok próbálni más terméket is.

2020.04.09. 22:21

Tini koromban ez a szappan tette helyre a nagyon erosen mitesszeres es pattanasos, zsiros borom!

2019.12.29. 14:10

Erős illata van, csíp. Pattanásos bőrre nem vált be

2019.10.23. 14:51

Eszméletlenül krémes, finom selymes szappan és nem szárít. Kombinált és problémás bőrre ideális. Én még a choco szappant is használom mellette. :)

2019.10.17. 12:22

Mintám volt belőle és nagyon sajnáltam mikor elfogyott, nagyon szépen mattított és jót tett a pattanásoknak is. Az illata nem tetszett, de kárpótolt az eredmény, amit elértem vele. Újra akartam venni, de nálunk a DM-ben pont ez nem kapható sajnos, a postaköltséggel együtt meg soknak érzem az árát, illetve úgy tűnik rendbe is jön végre a bőröm. Szinten tartáshoz soknak érezném, mert nagyon erősen száríthat. Majd nyáron talán újraveszem.:) Mellékes megjegyzésnek mondom nem is gondoltam volna, hogy kedvelni fogom a szappanos arclemosást, de nagyon is bejött, lehet kipróbálok egy másik manna szappant, ami kevésbé "erős".