Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
Minikolibri
A hidratáló eszencia a bőr számára ideálisan beszívódó hialuronsav kombinációval rendelkezik. Lágy, olajmentes formula. Kiemelkedően magas koncentrációjú hialuronsavval hatékonyan zárja a bőrbe a nedvességet, hosszan hidratál.
Parabénmentes. Szójamentes. Illatanyagmentes.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.28. 21:39 - 2020.02.26. 10:58
Édesanyám használta még évekkel ezelőtt az Uriage Isofill ránctalanító kréme előtt és nagyon szerette. 6 ml-s kiszerelés volt neki, még a Pixibox-szal kaptam. Azóta inkább kerestem más alternatívát neki, mert ez egy hihetetlenül túlárazott termék szerintem.
2019.10.28. 12:55
Potom áron (nagyjából egy ezresért) sikerült hozzájutnom egy közeli lejáratos üvegcséhez. Nagyon ragacsos érzetet hagy a bőrön, de pont ezért könnyen rétegezhető. Kellően hidratált, nem veszett össze a kombinált bőrömmel. Jó volt használni, pikkpakk elfogyott két hónap alatt, így nem tudom rá azt mondani, hogy megéri az árát (egy ezresért ajándék, de az eredeti árát tekintve erős lehúzásnak tartom…)
2018.05.15. 07:36
En a sok jo velemeny miatt dontottem ugy, h megveszem, de nem a magyar forgalmazotol mert az iszonyat draga(tobb mint 20ezer) hanem e-bayrol rendeltem meg 4ezer parszaz forintert. Eddigi legjobb arcapolasi beruhazasom volt!!! Amiota ezt hasznalom konkretan nem kell hidratalo krem se! Brutal gyorsan beszivodik, elkepesztoen jol hidratal, nem okoz borirritaciot, nincs szaga, kellemes az allaga es annyira feltolto a kis apro rancaimat h nem hiszem el!!! Szuper jo termek, csak ajanlani tudom, szerintem 25 es 30 ev kozott kotelezo!!! Utana mar johetnek a komolyabb szerumok...
2018.03.06. 13:17
Sok-sok szérumot kipróbáltam már életemben, de ettől az egytől sajnos nem voltam oda különösebben. Az arcom könnyen beitta, de utána semmilyen hidratáló hatást nem tapasztaltam, mintha semmit nem kentem volna fel előtte. Két hónap használat után azt kell, hogy mondjam, sajnos nekem nem érte meg az árát, mert semmit nem kaptam cserébe.
2017.11.19. 11:22
A Hylamide után ez a másik szérum, amit kipróbáltam, és ahhoz képest, hogy feleannyiba kerül, ugyanolyan hatást észleltem, úgyhogy legközelebb is maradok ennél a márkánál. Az állaga kicsit sűrűbb, de ugyanolyan jól beszívódik, talán inkább kicsit gyorsabban fogy emiatt.
2017.10.02. 10:36
Szérumjaim netovábbja, a felszívódása gyors, az állaga szuper, tökéletesen teszi a dolgát.Termékmintát kaptam belőle, az sajnos elfogyott hamar, pedig nem kell belőle sok. De mivel olyan nagyon jó, gyorsan fogyott :)Így beszereztem belőle a teljes kiszerelést, és az azért sokkal tartósabb.Az arcbőrömmel csodát tett, hidratálta, kisimította.