Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
csildiko60
A bõr gombás eredetű fertőzéseinek kezelésére szolgáló gyógyszer. A samponnal mind a fej, mind a mellkas nagyobb kiterjedésű területei, illetve az arc is kezelhetõ.
Utoljára szerkesztve: 2025.02.28. 00:58 - 2025.02.28. 00:56
Tulajdonképpen megelőzésre vettem, mert télen mindig korpás leszek, és kb ez volt az egyetlen pyroctone olamine (ezzel semmi bajom nincs, csak valamiért rajtam nem segít) és mentolmentes (mert a fene akar hidegben mentolos termékeket használni) korpásodás elleni sampon amit hirtelen találtam. Jelentem, ezen a télen nem lettem korpás, és úgy vettem észre hogy a fejbőrömet nem csak hogy nem szárítja, de valamelyest hidratálja is. A hajamnak viszont sajnos nem tett jót, még úgy sem ha igyekeztem csak a hajtövekre fókuszálni.
2021.04.09. 14:08
Hadilábon állok a samponnal. A problémámat azaz a korpásodást látszólag megoldja, viszont kétlem, hogy normális lenne hetekig/hónapokig használni ezt a szert, tekintve, hogy szteroidos készítmény. Ha csak egy gombáról vagy fertőzésről van szó, és a sampontól eltűnik, nem jön vissza akkor az szuper! De ha hosszabb távon fenn áll a probléma szerintem érdemesebb leásni a probléma gyökeréig, érzékenység után illetve öröklött betegségek után kutatni, táplálkozást figyelni, természetgyógyász segítségét kérni. Én is most ezt teszem végső “elkeseredésemben”.
2018.07.18. 19:02
Nagyon durván sebes és korpás volt a fejbőröm. Egészen extrém eset volt, már bőrgyógyászhoz is bejelentkeztem mikor az egyik ismerősöm ajánlotta ezt a terméket, amolyan utolsó esélyként. Kipróbáltam és nem akartam hinni a szememnek. A harmadik használat után már a probléma 90%-át megoldotta. Az ötödik használatnál már 100%-os eredmény volt. A fejbőröm sebessége elmúlt, a korpa szintén. Nagyon ajánlom minenkinek!!!
2017.10.18. 17:40
Nekem nyáron nagyon bepállott a fejbőröm a hajam alatt, mindig kontyban hordtam, így megérkezett a viszketés, és a korpa. 2 hét alatt tökéletesen kezelte. A hajat szárítja, érdemes hajápoló olajat vagy sprayt használni hajmosás után.
2017.09.20. 15:48
Jó sampon, de nem mindenfajta korpára jó. Erősen szárítja és összetapasztja a hajat, úgyhogy mindenképp kell balzsamozni.
2017.07.21. 11:02
Nagyon bizakodó voltam a termékkel kapcsolatban ! Az első használat után, hajmosást követően jó pár óráig nem is voltak tüneteim ( korpásodás, fejbőrviszketés) azonban következő hajmosások után visszatért a korpa, mi több azóta jobban korpás a fejbőröm... :(Egy próbát megér, a sok pozitív visszajelzés alapján vettem meg, azonban nálam nem vált be sajnos !