Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
estagnus
100%-ban természetes illattal. Vegán. Természetes illatolajokkal. Állatkísérletek nélkük fejlesztették ki.
2022.02.01. 21:06
Nyári illatbomba, szerelem és a napvégi frissesség garantált. :-)
2020.10.12. 09:38
Finom mangós az illata, viszont egyáltalán nem tartós. Ami viszont nekem nagyobb baj volt: nem éreztem tisztának magamat a használata után, nem tetszett a bőröm állaga zuhanyzás után. Nem szárít, nem is leszek ragacsos utána, egyszerűen csak nem volt jó.
2019.12.19. 14:24
Nyáron nagyon jó választás azoknak, akik szeretik a kicsit harsányabb illatokat.
2019.05.31. 09:58
Engem nem nyűgözött le.A mangós illat miatt választottam ezt a tusfürdőt, de ezen kívül semmi extrát nem találtam benne.Amikor kinyomom a kezembe, nekem kicsit túl híg, joghurtra emlékeztet az állaga. Az illata nekem inkább narancsos.Fürdés után az illata egyáltalán nem tartós, fél óra után szinte semmit nem lehet belőle érezni.A bőrömet nem szárítja, de egyáltalán nem is hidratálja.Egyszer kipróbáltam, de többször nem fogom újravenni.