Szérumok, Kezelések

Paula's Choice Redness Relief Treatment

1.5
Hozzáadva 2016.06.30.by

apolka

Innovatív, alkoholmentes, folyékony formula, ami azonnal megnyugtatja a bőrt és csökkenti a pirosságot. Használható borotválkozás után after shaveként, de tökéletes a pattanások, napégés vagy rovarcsípés okozta pirosság enyhítésére is.

100% illat és színezékmentes.

2015.07.11. 10:57

Kombinált bőr

Epilálás után használtam, vártam, hogy "lehúzza" a pirosságot, megnyugtatja a bőrömet. Sajnos semmit nem használt, pedig szorgalmasan elkenegettem az egész flakont, hogy elfogyjon, meghátha végre történik valami..Másfél év, és semmi hatás, keresek valami mást helyette, remélem több sikerrel járok.

2013.08.30. 09:28

Kombinált bőr
Bőröregedés

Nekem egy mintát volt szerencsém kipróbálni ebből a termékből, ezért kétszeri használat után írom a véleményem. A száraz, sminklemosás után kipirosodott orcákra alkalmaztam, és nem irritálta, de különösebben nem is nyugtatta meg a bőröm. Egy kissé halványította a pirosságot, és nem volt kellemetlen használni. Egy gyulladt, bedurrant rozáceás arcra biztosan nem megfelelő. Ugyanakkor tonikként alkalmazva egy simán érzékeny bőrre, krém alá jó lehet (nekem a paulás tonikok irritálták a bőröm, de ez nem). Én ugyan megvenni nem fogom, mert nem érzem, hogy szükségem lenne rá.