Sminkek szemre

3.4
Hozzáadva 2017.03.29.by

isosisko

2024.08.22. 09:53

Minden tekintetben meg vagyok vele elégedve, szép mély fekete színe van, nem túl sűrű az állaga, még a sima nem vízálló változata sem szokott elkenődni, sokáig tart. A keményebb ecset nekem kifejezett előny, ezzel sokkal könnyebb cicavonalat rajzolni.

2019.10.25. 18:44

Én nagyon szeretem, ár érték arányban tökéletes. Szép fekete színe van.

Utoljára szerkesztve: 2019.07.10. 15:47 - 2019.07.10. 15:47

Sajnos nagyon nem jött be. Az ecset merev, nem lehet szép vonalat húzni vele, sem egyenletesen felvinni. A színe sem szép, mélyfekete. Viszont a vízálló rendkívül tartós, alig bírtam leszedni, ezért kap 2 csillagot. Ha valaki csak a pillái tövét rajzolja ki vele akkor jó, de cicaszemet nem lehet vele szépen csinálni.

2018.02.21. 10:34

Nagyon szeretem! Tartós, bár kétszer kell felvinni hogy élénk fekete legyen. Első pár alkalommal az ecset elég kemény, de pár alkalom után már "betörik". Csak ezt használom!

2017.11.30. 09:28

Szeretem. Tartós, nekem könnyű vele dolgozni de csak akkor ha az ecsetet kicserélem. Nem tudom használni az a duci ecsetet rajta. A vízállót ebből nem szerettem, mert ahogy előttem is írták egyszerre átok és áldás mert tartani tart de le nem mosod, így én a nem vízállót használom belőle és szeretem.

2017.11.03. 21:13

Tartósnak tartós, nekem bevált.Tetszik, hogy nem túl vékony, kicsit ducibb a tus, szóval én ezt semmiképpen sem tartom hátránynak. Nehezen szedhető le, még másnap is ott van a nyoma a szemhéjamon, ami kicsit zavaró számomra, mivel elég szolidan szoktam sminkelni és nekem már a szemceruza is extra.