Körömlakkok, lemosók
Lelőhely: Online, nailland

Seche Vite Dry Fast Fedőlakk

4.4
Hozzáadva 2016.04.20.

Többszörösen díjnyertes gyorsszárító fedőlakk.

2024.12.20. 16:42

Meggyőző fedőlakk, gyorsan szárít és géllak-szerű fényt ad a lakknak. Eddig még soha nem tapasztaltam, hogy egy fedőlakk ennyire felélénkítené a színes körömlakk színét és ilyen szépen ott marad a helyén, még akkor is, ha az ember vastagon viszi fel. Örülök, hogy rátaláltam.

2024.02.21. 12:32

Nagyjából egy éve használom, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Nekem nem büdösebb, mint bármelyik másik körömlakk, tényleg nagyon gyorsan szárad, nem oldja az alatta lévő lakkot, és igen, valóban össze tud ugrani száradás után, de én a körömvégeken is végig húzom, így küszöbölöm ezt ki. Nem tartja tovább a lakkot, mint akármelyik fedőlakk, viszont nem veszít gyorsan a fényéből.

2023.10.12. 12:19

Sok éve használom már, és amióta először kipróbáltam, azóta semmi mással nem próbálkozom. Most már kicsit nehézkesebb a beszerzése, de eddig még mindig sikerült valahonnan rendelnem. Amióta ezt használom, lefekvés előtt kis idővel is nyugodtan festhetek körmöt, mert nem lesz párnalenyomatos a manikűr. Hamar kopogósra szárad. Hátránya, hogy kb. az üveg egyharmada mindig megy a kukába, mert hamar besűrűsödik, de nekem még ezzel együtt is megéri, mert ilyen csoda cuccot még nem találtam. Nyugodtan lehet vastag rétegben kenni, akkor is gyorsan megszárad, viszont így nem fogja meggyűrni az alatta lévő körömlakkot.

2022.03.18. 15:12

valóban gyorsan szárít, de borzasztó büdös és kopik vele a manikűröm. hatásra az Essie Speed Setter vagy Good to Go jobb és egyszerűbben beszerezhető.

2021.03.09. 16:38

A tökéletes fedőlakk. Magamnak és anyukámnak is már többször újra vásároltam. Vastagabb réteget hagy a körmöm, és alatta lévő lakkot "összehuzza". Viszont szinte feléleszti a színeket, főleg a csillogósokat. Mikor ezt viselem sűrűn azt hiszik, hogy géllakk van a kezeimen. Gyorsan szárad, nagyon tartós. Ha besűrűsödik, a lakk hígító megjavítja.

2021.01.29. 20:34

Legjobb fedőlakk! 1 perc alatt teljesen megszárad és 1 hétig vállalható vele bármilyen körömlakk! Tökéletes!