Fog- és szájápolók

Sensodyne Pronamel Whitening Fogkrém

3.4
Hozzáadva 2011.03.22.by

Josie

Nátrium-fluoridot (1450ppm fluorid) és 5% w/w kálium-nitrátot tartalmaz.

2023.07.09. 09:38

Most már legalább egy hete használom. Úgy ézem, hogy jó döntést hoztam, amikor megvásároltam. Könnyű krémes állaga van, alaposan tisztít mégis gyengéd az érzékeny fogakhoz. Ilyenkor nyáron mindig érzékenyebbek a fogaim a hideg italok, savas gyümölcsök és a be-becsúszkáló édességek, fagyik miatt, de ez a termék még arra is odafigyel, hogy kíméletesen tisztítson. Fehérítő hatása miatt vásároltam meg elsősorban. Azt nyilatkozhatom, hogy az eddig használt fehérítős fogkrémeim közül őt találtam eddig a legjobbnak. Nem mondom, hogy hófehér lesz tőle azonnal a fogad, de huzamosabb ideig használva azért látható a különbség az alap állapothoz képest. Gyengéd a habzása, kellemes, mentolis íze van, ami nagyszerűen frissíti a leheletemet Egyedül a kupakjával nem tudtam megbarátkozni, nehéz visszacsavarni, lecsúszik róla, szóval egyáltalán nem praktikus és kényelmes. Ennyi pénzért azért erre odafigyelhettek volna...

2017.04.21. 15:52

Próbaként vettem meg mert kíváncsi voltam hogy milyen is valójában és bár elolvastam róla az itteni véleményeket, de próbáltam arra fókuszálni hogy személy szerint nekem hogyan fog használni. És eddig nagyon szépen fehérítette a fogaimat, kellemes, nem tolakodó az íze, mégis frissíti a leheletemet a frissessége sokáig tart és nagyon jól tisztít, valamint nem utolsó sorban az összetevője is nagyon baráti. Nekem egyáltalán nem probléma az ha nem habzik úgy mint egy Colgate, de persze nem vagyunk egyformák. Elégedett vagyok vele de legközelebb ha ez elfogy egy másikat fogok kipróbálni és az nem sensodyne lesz.De összességében nálam jár neki az 5 csillag.

2016.07.16. 10:22

Sajnos érzékenyek lettek mellette a fogaim, igaz ez a pronameles valtozat nem is igerte, hogy érzékeny fogakra jo. Visszatérek a többi sensodyne-s tipushoz, ez a pronamel nekem nem jött be. A kupakja valóban nem túl praktikus.

2016.05.13. 22:29

Peroxidos otthoni fogfehérítés mellé vettem. Nem tudom hogy a fogkrémtől de az érzékenység minimális. Az ízét nem szeretem de nem is zavar annyira. Amit ki nem állhatok az a csomagolás. Olyan nehéz letekerni hogy a kupakba nyomom a fele tubust mire sikerül, úgyhogy nem is szoktam teljesen rátekerni.

2016.03.18. 09:27

Engem is zavar, hogy nem habzik. Fehérítő hatása pedig 0. :) Ezekhez képest pedig drága.

2015.12.06. 07:09

Nem habzik, unalmas, rossz íze van (főleg az érzékeny típusúnak) Nem tudok vele fogat mosni, sehogy! Borzalom!