Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Lelőhely: Müller, douglas

Shiseido Pureness Mattító Lapok

4.3
Hozzáadva 2019.09.19.by

apolka

100 db

Mattító lapok hatásos olajfelszívó összetevővel, ami azonnal felfrissíti a bőrt és megszünteti a csillogást.

2018.03.28. 11:19

Nálam eddig ez a legjobb! Reggel használom és egész napra elég. A hatása, a mérete 5 csillag. Könnyű használat, finom vékony, láthatatlan púderréteg.

2017.08.18. 14:33

Az eddigi legjobb mattító papír, amit használtam. Soha többet nem veszek mást, messze a legjobb mind közül! Drága, de megéri.

2017.08.04. 14:42

ugyanazt tudja, mint a clinique hasonló papírja, csak nagyobb a mérete. szokás összehasonlítgatni az olcsóbb márkák "hasonló" termékeivel - nos, ég és föld. míg az essence és társai csak sima itatóspapírt adnak, addig a shiseido és a clinique terméke finom púderszerű réteggel van bevonva, így sokkal alaposabb és tartósabb a hatás. a shiseidot preferálom a nagyobb méret miatt.

2015.06.28. 18:37

A mattítós poszt után persze, hogy kellett nekem ilyen.. :D Nem gondoltam, hogy különbség lehet papír és papír között. És mégis van! Mert van ez és van a többi, ami csak zsírpapír ehhez képest. Használat után gyönyörű a bőröm, pont mintha finoman rápúdereztem volna.. :)

2015.06.23. 17:30

Szerencsémre vagy szerencsétlenségemre a lapok közül ezt próbáltam ki először.Magasra tette a mércét, ezt a szintet egyik mattító lap sem üti meg. Igaz, hogy drága, de már a 2. nyáron használom ugyanazt a csomagot.