Sminkek arcra

Hozzáadva 2013.06.28.by

skata

4,5 g

2015.04.13. 16:49

Best! A legjobb púder, amit valaha használtam. Nekem 6-os van, ami egy szép barna árnyalat. Tökéletes színt ad a fakó arcomnak, könnyű és természetesnek hat. Kétlem, hogy ki fogok próbálni másikat. Ja és sokáig eltart. Imádom!

2014.01.26. 14:55

Meglepődtem, hogy egy púderállagú alapozó tud (ilyen) jó lenni a bőrömön, de ez történt. Jó érzés, hogy nem kell a folyékony alapozókkal bajlódnom, korrektor fölé szoktam ecsettel felvinni, elég szépen fent marad egész nap, délutánra-estére egy kicsit már fénylik az arcom, de egyáltalán nem vészesen. Irritációt, pattanásokat nem okoz. Fedése szerintem valahol a gyenge és közepes között van, ezért inkább annak ajánlanám, aki természetes(ebb) hatásra vágyik.

Utoljára szerkesztve: 2013.10.20. 10:51 - 2013.10.02. 12:00

Update: megadom az 5 csillagot, nagyon megszerettem. Közben figyelmesen elolvastam a ráírtakat, és ez egy Loose Powder foundation coverage, tehát alapozó fölé való, így persze, hogy nem sok fedése van. De amióta ez megvan, szinte nem is használtam az Alverde rózsaszín transzparens púderét, mert ezt jobban szeretem. Az csak mattít, de 3-4 óra után átfényesedik. Ez úgy szünteti meg a zsíros bőr csillogását, hogy ad egy természetes bőrfényt, korrigálja picit az alapozó színét, és sokkal tovább tart. Egyértelműen 5 csillag. Árérték arányban azért mindkettő megérdemli az 5 csillagot, ez mégiscsak háromszor annyiba kerül. De ha valaha elfogy, (óriási adag) jó eséllyel újraveszem. :)*************************************************-Nincs semmi fedése, de folyékony alapozónak ad egy gyönyörű selyemfényt. Ezen meglepődtem, mert valamiért azt hittem, hogy mattítani fog. Összességében tetszik, egy jó alapozóra rá tud segíteni. Fél áron vettem, azt hiszem 6.000-et azért nem adnék ki érte, bár valószínűleg évekig elég lesz. :)