Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
creammaniac
Termálvíz alapú micellás arc- és sminklemosó oldat a kombinált bőr napi tisztítására. Kíméletesen távolítja el a felesleges faggyút, szennyeződéseket és sminket az arcról és a szem környékéről. Vízálló smink eltávolítására is ajánlott.
Hipoallergén, szappan-, paraben-, alkohol- és színezőanyagmentes. Fiziológiás pH. Szemészeti ellenőrzéssel kialakítva.
2022.08.25. 15:28
Az eddigi legjobb micellás víz amit valaha használtam, nagyon jól teszi a dolgát, 5-ös.
2022.05.10. 19:46
A dermatológus ajánlotta a zsíros bőrömre, teljesen megérte. A legjobb arclemosó, amit volt szerencsém kipróbálni. Iszonyatosan bevált, nem szárít, mégis tökéletes tisztítást biztosít és a termálvíz miatt az arcom üdébb a használatot követően. A nagyobb változatot szereztem be, sokáig kitart, mindenképp újra veszem, nem is tervezek váltani.
2022.04.27. 11:19
Imádom. Kellemes szépen tisztít 5 csillag. Sokkal jobb mint a Bioderma és a “ minden mentes Mixa”. Ajánlom aki szeretne egy szuper mici vizet zsíros bőrre!
2021.05.05. 18:59
Az itteni vélemények alapján vásároltam, épp akciós is volt. Nagyon bevált a termèk! Szépen tisztít, nem okoz bőrproblémát és az illata is kellemes!
2021.04.17. 18:33
Jól tisztít, viszont nagyon száraz utánna az arcom. Pedig elvileg nem kellene szárítania.
2020.11.14. 01:07
A nagy kiszerelést fogtam ki a kis áron szoval jo kis fogás.. kellemes amikor át mosom vele az arcom nem érzem hogy száritaná, sminkelés krémezés előtt át törlöm vele az arcom jó kis termék.