Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
Cipriana
Megnyugtatja a száraz bőrt és azonnali enyhülést hoz a számára. Védi az ajkakat az időjárás viszontagságaival szemben. Praktikus, zsebben hordható méret.
2023.04.16. 17:00
Az illatát nagyon szeretem! Éjszakára használom csak a belenyúlkálós kiszerelése miatt, de reggelre csodát művel a cserepes ajkaimmal. Keveset kell kenni belőle, így nagyon gazdaságos. Újravevős :)
2023.02.01. 17:07
Finom illata van, de nem hidratál eléggé.A kitekerős tégelyével nagyon nehezen boldogultam, nekem kb mission impossible, szóval nagyon nehéz volt leszedni.. csak itthon használom és nem rakom rá rendesen, csak "épphogy" ráteszem a tetejét, így nem szenvedek a letekeréssel🙂
2021.04.02. 20:06
imadom, benntartja a nedvesseget, nagyon pici is eleg belole.ragacsos, mivel egy vekony reteget kepez, igy en csak estere teszem fel.
2020.12.25. 18:30
Nekem a kitekeros valtozata van meg, jo az illata de ennyi :( Hiaba kakaovajas , nem hidratalt semmit se 5 percekent ujra kellett kennem a szamat mert vlami reteget kepezett rajta
2020.11.17. 09:27
én is angliában vettem, sajnálom hogy nincs itthon több vaseline termék, nagyon finom kakaós illata van, kicsit olajos, tehát még szájfénynek is elmegy
2020.11.05. 15:53
Kedvenc Vaseline-em, nagyon szeretem az édességillatát, a hatása pedig szokásos Vaseline. Angliában vettem, szerencsére lassan fogy, mert mostanában nem járok arrafelé.