Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
krekuci
A kellemes Bourbon vanília illatú kölni ínyenc illatfelhőt hagy maga után, amely a vaníliarúd teljes csábító és étvágygerjesztő zamatát felidézi.
2020.08.09. 20:03
Talán jó 5 éve vettem az első flakont belőle, s azóta is mindig van nálam. Télen különösen hangulatos az illata. S ha használom gyakran kérdezgetik körülttem ki sütöt valami finomat, kvázi súti illata van. Sajnos egy gondom lett vele az elmúlt időszakban, ha nem használom el egy éven belül színe és illata megváltozik, ami már kevésbé szimpatikus.
2019.12.11. 12:03
Süti, süti, süti :-) Ha rossz a kedvem vagy nehezen ébredek, indulás előtt csak ezt fújom magamra. Mire elillan az illata, én is felderülök. Már kétszer újravettem, hamarosan újra aktuális.
Utoljára szerkesztve: 2018.03.15. 16:37 - 2018.02.21. 08:11
Már más a külleme (korszerűbb, tetszetősebb) és az ára is, a kis üveges 1390, a 100 ml-es 2790 forintba kerül. Amúgy nagyon kellemes, klasszikus vanília illat, nem tolakodó, de olyan télben, mint ami most van, nagyon melengető, fújáskor valami üdesség, enyhe citrusosság is érezhető, de aztán a meleg vanília tartósul. A tartóssága edt-hez méltó, de lehet fújkálni bőven, hiszen nem drága edt ez. Aki szereti a melengető vanília illatot, az ezt is kedvelni fogja, én mindig a bourbonos vaníliás cukorra asszociálok tőle.
2018.02.12. 16:13
Egy időben imádtam, nagyon erős illata van és tényleg nagyon tartós. Most egy időben nem nyúltam utána, és ahogy használni szerettem volna ismét azt vettem észre, hogy a fejem megfájdul tőle.. :\ Öregszem vagy nem tudom mi lehet :D
2018.02.10. 11:28
Nagyon szeretem, süti illatú leszek tőle. A kis üveges mindig a táskámban van.
2018.01.01. 15:00
Nagyon de nagyon szeretem! Nem is tudom már megszámolni, hogy hány üveggel használtam el. A környezetem is dicséri, mert rajtam elég tartós az illat.