Testápolók

4.4
Hozzáadva 2015.04.17.by

Naurel

100 g

A Zoya Goes Pretty a gésák szépségreceptjének is titulált kamélia különleges kényeztetését házasította a ghánai shea vaj értékes összetevőivel, melynek eredménye egy könnyű textúrájú, lágy testvaj, amely bársonyossá varázsolja bőrödet.

A tea- vagy kaméliaolajat a teanövény magjaiból nyerik. Japánban, Kínában évszázadok óta használják a bőr, köröm és haj ápolására. A szépségelixír különleges puhasággal öleli körbe a bőrt, melyhez párosul a shea vaj lágy kényeztetése.

Minden bőrtípusra ajánlott, így használhatod a száraz, érett és érzékeny bőr ápolására is. Alkalmas tested, arcod kényeztetésére vagy a töredezett körmök kezelésére. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így egészség- és környezetbarát.

2016.04.20. 12:25

Nálam télen, nyáron alapdarab a shea vaj, egy a baj vele: nagyon nehéz organikusat beszerezni belőle! Gondoltam én, amíg meg nem találtam a Naurel webshopban ezt a Zoya goes pretty változatot… nyáron nem használom teljes testre, de lábszárra, talpra, könyökre mindenképp, hiszen ezek a részek a leghajlamosabbak a kiszáradásra. Lakatlan szigetre magammal vinném!

2015.11.06. 21:13

Nagyon beleszerettem sokan dicsérték úgy határoztam befektetek rá de csak 50 g kiszerelést választottam próbaként milyen a csomagolása nagyon szép és igényes a bőrt nagyon jó puhává varázsolja de az illata kissé nekem nem a legfinomabb olyan szúrós szagú ha egy picit jobb lenne az illata jobban kedvelném, de azért használom főleg a kezemre de néha az arcomra is !!!

2015.09.21. 13:30

Hát, én nagyon szerettem volna szeretni. Alapvetően igényes, jó minőségű terméknek tartom, nekem mégsem jött be. Nagy előnyének tartom, hogy fantasztikusan természetes... és attól tartok, hogy ennyi.Számomra nagyon kellemetlen illata van, már az első próba után tudtam, hogy na, ez az a krém, amit akkor kell használnom, ha a férjem néhány órára távol van. Az állaga engem alapvetően nem zavar, ki kell venni belőle egy adagot és kicsit megmelengeti és lehet használni, de az én bőrömön jó ideig ragacsos érzetet hagy, amit nagyon nem szeretek. A hatása jó, puhává teszi a bőrömet (az enyém is extra száraz), de nem tesz különösebb csodát. Őszintén szólva ritkán is nyúlok érte, mert van más testvaj, aminek ilyen a hatása, csak nincsenek mellette ilyen hátrányai (pl. szag).Külsejét tekintve nagyon szép a grafikája, de maga a doboz egyáltalán nem praktikus, nagyon vékony, könnyen hajló anyaga van, ha egyszer leejti az ember, akkor a huppadás megmarad rajta. Én sokat utazom, ezért engem nagyon zavar, hogy minden apró ütődés meglátszódik.Mindenképpen el fogom használni, mert az alapanyagait tekintve kincs, de alapvetően úgy gondolom, hogy ilyen árkategóriában ennél sokkal jobb krémeket lehet találni.

2015.08.17. 06:34

Szerintem a shea vaj az, amely nem hiányozhat egy nő fürdőszobájából sem. Egyszerűen nem tudok olyan problémát, amin ne segítene. Hihetetlenül jól ápol, puha lesz tőle az ember bőre, fantasztikus! A Zoyának ezek a tégelyei pedig mesébe illőek. Aki még nem próbálta, nosza!

2015.05.29. 12:24

Én vagyok az egyik szerencsés, aki tesztelheti ezt a krémet. Nagyon izgatottan vártam, hogy megérkezzen a csomag, de mikor először szemügyre vettem, csalódottnak éreztem magam. Na mondom szuper, a szaga sem valami jó, az állaga pedig nekem kifejezetten nem tetszett. Úgy voltam vele, ha már megkaptam mégiscsak ki kellene próbálni. Hajszárítóval melengettem picit, és folyóssá vált az állaga. A legkritikusabb felület a testemen, a lábszáram. Teljesen mindegy, hogy mit kentem rá, hámlott a szárazságtól. De láss csodát, amióta használom ezt a terméket, semmi, de semmi baj a bőrömmel. Kifejezetten luxusérzetet kelt a használata. IMÁDOM!!Nem gondoltam volna, hogy ennyire meg fogom szeretni. Olyannyira megtetszett, hogy már rendeltem magamnak egy szilvásat is, mert nagyon izgatta a fantáziám. Még nem avattam fel, egyelőre csak nézegetem, de nagyon kíváncsi vagyok rá.Ha van rá lehetőség, mindenképpen próbáljátok ki. Szerintem csodaszer!!

2015.05.26. 18:54

Jeee, tesztelhettem :) először több dologtól is megijedtem: a szagától (igen, neki az van) és az állagától ... aztán rájöttem hogy kell használni, és megimádtam. Nekem nagyon száraz a bőröm (de tényleg, pereg le mindenhonnan a sok kis bőrdarab) úgyhogy én igazán kritikus tesztelője voltam. Azt kell, hogy mondjam: imádom. tényleg imádom. Nagyon profi krém, és abszolút megéri az árát, hiszen nem kell naponta többször átkenni a kezem, elég egyszer, indulás előtt, és voilá: gyönyörű, pihepuha kéz egész nap. Nagyon-nagyon sokáig elég lesz, hiszen állagának köszönhetően én döntöm el mennyit szeretnék használni, nem úgy mint a krémes krémeknél, ahol hajlamos vagyok benézni a mennyiséget. Engem abszolút meggyőzött,én száraz bőrűeknek már ajánlottam is.