ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cetearyl Alcohol

Funkciók:

Emollient, Emulgeálószer, Alkohol

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(2 - közepes)

Irritatív index:

(1 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.