ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cetyl Alcohol

Funkciók:

Tisztítószer, Emolliens, Emulgeálószer, Alkohol

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(2 - közepes)

Irritatív index:

(2 - közepes)

Mik ezek az adatok?

Zsíralkohol, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, sűrítő és hordozó anyagként használnak.  Kivonható a kókuszolajból vagy előállítható mesterségesen is.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.