ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK INCI ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Cholesterol

Funkciók:

Emolliens, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(1 - alacsony)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(0 - alacsony)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

A zsírsavak és keramidok mellett a koleszterol a bőr természetes védőrétegének (natural skin barrier) harmadik fő összetevője, mely a védőréteg mintegy 20%-t teszi ki. A bőrön alkalmazva a koleszterol segíti a bőr normál működését, bőrpuhító (emollient), vízmegkötő, stabilizáló és emulgeálószer.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.