ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Ethylhexyl Palmitate

Funkciók:

Emollient, Illatanyag

EWG Kockázat:

(0 - 1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(4 - magas)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Pálmaolajból származó bőrpuhító, emolleint összetevő, melyet gyakran használnak natúrkozmetikumokban a szilikonok természetes alternatívájaként.  A comedogén idexe 5-ből 4-es, így pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes óvatosnak lenni az összetevővel. (További info: truthinaging)

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.