ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Glyceryl Caprylate

Funkciók:

Emollient, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(2 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Natúrkozmetikumokban is gyakran használt bőrpuhító (emollient) és emulgeálószer. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.