ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Isocetyl Stearate

Funkciók:

Emolliens

EWG Kockázat:

(0 - 1 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(5 - magas)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Isocetyl alkohol és sztearinsav észtere (sav és alkohol reakciójából víz kilépésével keletkező vegyület), melyet bőrpuhító, emollient anyagként használnak  a kozmetikumokban. Viszonylag híg, olajszerű anyag, mely nem zsíros vékony réteget hagy maga után a bőrön. A komedogén indexe viszont 5-ből 5-ös, így a pattanásokra hajlamos bőrrel érdemes kerülni. További info itt.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.