ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK ELADÓ MAGAZIN BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Magnesium Stearate

Funkciók:

Színezék, Hidratáló

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(1 - alacsony)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.