ÖSSZETEVŐKERESŐ
KRÉMEK SMINKEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Tocopheryl Acetate

Funkciók:

Antioxidáns, Vitamin

EWG Kockázat:

(3 - közepes)

EWG Adat:

közepes

Komedogén index:

(0 - alacsony)

Irritatív index:

(0 - alacsony)

Mik ezek az adatok?

Az E-vitamin egyik formája, mely a tiszta E-vitamin és az ecetsav észtere. A tocopheryl acetate hasonló tulajdonságokat mutat a tiszta E-vitaminhoz, azonban egy kicsit kevésbé jó a felszívódása a bőrbe és a fotoprotektív hatása is kevésbé bizonyított. Viszont hosszabb a szavatossági ideje a boltok polcain (shelf life), ami miatt ez a leggyakrabban használt formája az E-vitaminnak.

A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.

Források:  Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.