Kenzo Homme EDP 2016 (2019) 100/85ml férfi parfüm
100/85ml
Kenzo Homme EDP 2016ban jelent meg, ez egy 2019ben gyártott palack, újonnan vettem, bolti ára jelenleg 41eft. Ezt a változatot már nem gyártják, és egyre nehezebb beszerezni. Attól érdekes, hogy a jelenlegi változatnál sokkal jobb minőségű alapanyagokból készült. A Sima Edt-nél összetettebb, színesebb, intenzívebb és tartósabb illat. Egy nagyon kellemes csavar van az illatában. Vagány, férfias illat, nem a mai tipik illatvilág inspirálta. 1 hete bontottam fel, pontosan 15ml-t töltöttem át belőle magamnak egy "utazó fiolába". Kitűnő állapotvan van az illata. 100ml kiszerelésből 85ml van a palackban. Teszter saját dobozában. *teszter az eredetivel teljesen megegyező termék, eredetileg a boltok polcaira szánt bemutató termék, általában egyszerűbb/gazdaságosabb dobozban tárolják. Személyesen Újszászon tudom átadni, illetve igény esetén csomagszállítással, nagyon stabilan csomagolok, magas összegre szoktam biztosítani minden általam elküldött csomagot. MPL 1600ft Packeta 1600ft Kérdés estén, írjon, vagy hívjon bizalommal. Sándor
Ár: 25000
Vásárolj ettől az eladótól