183 Days by Trend It Up

Ár:   1099 Ft   Kategória:   Sminkek szemre
Kiszerelés:   8 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   DM   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: anetta.filip, Módosítva: 2019. szeptember 16.

Kiszerelés:   8 ml
Lelőhely:   DM
Kategória:   Sminkek szemre

"Állj készen a dús pillákra! Az intenzív fekete színű dúsító szempillaspirál minden vonással teltséget varázsol a szempilláknak."

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

anetta.filip

2021. július 26.

Szerintem ezt már nem lehet kapni. Először nem volt nagy szám, nem emelte meg a pillákat, és olyan kis semmilyen hatást adott, ámde amikor kicsit hagytam állni, és idősebb lett a festék benne, már egész szép és hosszú szempillákat csinált, amit nem is reméltem egy ilyen olcsó szempillaspiráltól (leárazva vettem párszáz forintért, egynek jó alapon, hétköznapokra). A keféje ugyan elég szokatlan, váltakozó a sörték hossza a spirálon belül, de meg lehet tanulni használni, és lehet ez a pláne benne, amiért végül jól működik nekem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2021. július 26.

Littlecream

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2020. január 21.

500ft-ra volt leakciózva de még annyit se ér. Nagyon nehéz vele dolgozni és furán pár szálúra összetapasztja a szempillákat mintha a medencéből jönnél ki vizesen. Egyetlen pozitívuma hogy szép erős fekete színe van.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. január 21.