183 Days By Trend It Up Ready To Lip Stick
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Sminkek szájra | |||
Kiszerelés: | 3,5 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | DM | Bőrprobléma: | -- |
A krémet feltöltötte: Jotunderkeresztanyu, Módosítva: 2020. február 18.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
Kiszerelés: | 3,5 g | |
Lelőhely: | DM | |
Kategória: | Sminkek szájra | |
Hosszantartó krémes, félig-matt rúzs. Remek kifejező ajkak elkészítéséhez.
6 árnyalatban kapható
Eléggé olcsó, ár-érték arányban teljesen tökéletes rúzs. Kicsit nehezen vihető fel, de emiatt nem csúszkál szét a számon, így a tartóssága se rossz.
Ami nem tetszik benne az az, hogy nem egyenetesen kopik. A színe szép és erős. Összességében tetszik.

050-es árnyalatban van meg, egy kiárusításon vettem. Szép színe van, pigmentált nem szárít.

040 Festival árnyalatban vettem meg akciósan, a lila rúzsok a gyengéim, ez pedig egy nagyon szép világos árnyalat. Annyira megszerettem, hogy megvettem még a 020 Shopping és a 010 School árnyalatban is. Szívem szerint minden színben megvettem volna, de vannak már olyan árnyalatú rúzsaim, ráadásul jóval drágábbak, pl MAC. Meglep hogy erről a kis csodáról vannak negatív vélemények, én oda meg vissza vagyok értük. Nagyon ötletes a csomagolás, és az árnyalatok elnevezése. Emellett szerintem abszolút krémes az állaguk egy matt rúzshoz képest. Egyáltalán nem szárítanak, könnyen felkenhetőek, nagyon kényelmesek és nagyon nagyon tartósak, az evést is bírja. Nekem sok drágább rúzst leköröz, pedig gyűjtőként van már viszonyítási alapom. Nem is foltosak, teljesen egységesen fednek, gyönyörű árnyalatok vannak, és nagyon szépen kopnak. Én nem tudok rá rosszat mondani, sajnálom hogy limitált, és hogy nincs több színben, mert ha lenne 20 árnyalat ami tetszik belőle, hát megvenném azt a 20 árnyalatot gondolkozás nélkül. Ilyen brutál olcsó rúzs, hogy ilyen jó legyen... fantasztikus. Imádom őket!

Olyan, mintha játék sminkkészlet része lenne.

Olyan, mintha játék sminkkészlet része lenne.

Én három árnyalatot vásároltam meg belőle, a 020-ast, a 030-ast és a 050-est. Pigmentált, matt, nem szárít. Napközben újra kell kenni, de a szép színek kárpótolnak ezért.

Túl kemény, szinte felsértette a szám az első használatnál, kiszárít, csúnyán terül, megbántam. Ennél jobban még sosem bántam meg rúzst, pedig ennél olcsóbbakat is vettem már....