Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Giselle86
80%-os kollagán kivonatot tartalmazó ampulla.
Fő hatóanyaga a kollagén, amely felszívódva javítja a kötőszövet állapotát, feszesebb, rugalmasabb bőrt létrehozva. Ajánlott sminkelés előtt is használni.
2018.04.12. 12:14
Szépek az összetevői, gyorsan és jól felszívódik, jó puhának érzem utána a bőröm. Arctisztítás után nappalra lotion előtt kenem fel, de volt már hogy éjszakára a csiganyálas szérumom előtt kentem fel, úgy is jó volt. Egyetlen hátránya van, a tartója: egy nagy lyuk van a tetején a kupak alatt, abból kell kifolyatni, kiütögetni, nem igazán érzem praktikusnak, ezért vonok le 1 csillagot, magával az "ampullával" meg vagyok elégedve.
2015.12.01. 15:06
Nekem eddig nagyon tetszik, szép sima bőrt eredményez. És az összetevői szuper jók. Köszönöm Nóri! :-)
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.