Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Fiorentina
Koncentrált ampulla, száraz és sérült bőr nyugtására. A nem ragadós textúrája könnyen felszívódik a bőrben. Minimális összetevőkkel: 99,9% -os centella-kivonatával és 0,01% -os madecassosiddal.
2023.03.24. 18:58
Ajándékba kaptam, nagyon kíváncsi voltam rá, elhasználtam, szerettem.Színtelen, szagtalan,nem csíp, nem irritál, nem ragad,könnyen beszívódik,reggel és este is használtam, minden mehet rá.Nyugtat és nem bánt. A legdurvább állapotban sem (kozmetikai tisztítás után). És ez nagyon jó.(Őszinte leszek, a StressLess nekem jobban bejött, de nem tudom megmondani, hogy miért.)Ha újra kapnék egyet, újra örömmel használnám.
2022.02.24. 12:22
Csak azért 1 csillag mert 0 nem lehet adni. Ez a "lötty" semmit, de semmit nem csinált a piros orcámmal. Még jó hogy csak 5500 ft volt.. teljes csalódás, maradok a G&G szérumánál, olcsóbb és egy fokkal láthatóbb eredményt ad. A legjobb eddig a La roshe- cica krémje, na ott van rögtöni hatás! Csak nyáron nem tudom mit fogok helyette kenni a melegben.. :(
Utoljára szerkesztve: 2022.03.26. 21:28 - 2021.03.10. 13:20
Nem, nem elírás, csupán csak kettő darab összetevője van eme kis csodának. Hiányoltam mostanában a centellát, elég minimalista rutint tartok újabban és el sem hittem, hogy ez így ilyen formában létezik. Ráadásul 5 ezer alatt, magyar webshopban. Színtelen, szagtalan, átlátszó kis folyadék, némi hidratálót kíván magára éjszaka, nappal a fényvédő alá simán mehet. Éééés pontosan azt csinálja, amit kell: halványítja a vörösséget. Felesleges bármi mást írni róla, aki hajlamos pirosodni és pirosan maradni (PIE), annak ez kell.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.