Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
v.szilvia789
Lemosható arcmaszk pisztácia kivonattal, menta vízzel, zöld agyaggal, mandula liszttel, őrölt adzuki babbal.
Pórustisztító, összehúzó, hűsítő hatású, eltávolítja az elhalt hámsejteket, csökkenti a zsírosodást.
2016.06.20. 15:48
Ahogy az előtte. hozzászóló írta egy az egyben Lush Mask of magnaminty. A neve ellenére a pisztáciához semmi köze, egyedül a szine zöld. Zsíros bőrre szívből ajánlam, nagyon jó kis termék, hűsít, frissít, tisztít. Aki pisztáciát vár az csalódni fog, egyébként remek termék.
2015.10.01. 17:04
Izgatottan vártam erre a pisztáciás maszkra, de sajnos csalódnom kellet. Ennek nincs pisztácia illata. Ez egy bentonite alapú zöld maszk, őrőlt adzuki bab darabokkal, a pisztácia csak kivonatként van jelen benne. Mindezek mellett mentolos, ami nem minden leírásban szerepelt a koreai eladóknál, szóval amikor kinyitottam és vártam a csodás pisztácia illatot menta csapott meg. Meh..2 hétig vártam nyálcsoragatva... Az egész maszk egyébként könnyen felvihető, a szemcséi elég durvák, így óvatosan kell vele bánni. Hamar megszárad, közben hűsít. Nem irritált a menta tartalma ellenére, könnyű volt lemosni és utána sokkal puhábbnak és tisztábbnak éreztem a bőrömet.Másnap kevésbé zsírosodott. Az egész maszk nagyon emlékeztet a Lush Mask of magnaminty-re, az egy kicsivel még mentásabb talán, de hatásra szinte azonosak. Összességében jó holmi, csak nem sok köze van a pisztáciához. Van egy rizses testvére is normál-száraz bőrre, feltöltöttem azt is.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!