Afrodita Hydrocontrol Hidratáló Krém
Ár: | 5600 Ft | Kategória: | Hidratáló krémek | |||
Kiszerelés: | 50 ml | Bőrtípus: | Zsíros | |||
Lelőhely: | kozmetika, online | Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
A krémet feltöltötte: Biankaa, Módosítva: 2013. augusztus 21.
Lelőhely: | kozmetika, online | |
Kategória: | Hidratáló krémek | |
Bőrtípus: | Zsíros | |
Bőrprobléma: | Pattanások (acne) |
A zsíros és vegyes bőrtípusoknál segíti a bőr vízháztartásának egyensúlyban tartását, megőrzi természetes savtartalmát, gátolja az aknék kialakulását, ugyanakkor antibakteriális hatással bír.
A nap 24 órájában védi a bőrt a kiszáradástól, valamint az oxidatív stressz – pl. káros UV sugárzás – hatásaitól. Különleges alkalmazási lehetőség: a krém összetétele és a bőr vízháztartásának optimális szinten történő tartása, alkalmassá teszi az AHA gyümölcssavas hámlasztási eljárás közbeni vagy az utáni nappali ápolásra.
- Vizitorma, fehér mustár és borostyán kivonat
- Licsi
- Sárgadinnye
Zsíros vízhiányos bőröm van. Két napja használom a krémet, a kozmetikusom ajánlotta. Az illata nagyon édes, de meg lehet szokni. Hidratálóként nagyon jó, finom könnyed textúrájú, pikk-pakk beszívódik. Hogy valóban szabályozza-e a faggyú-víz háztartást, az csak később fog kiderülni. Viszonylag sokba került, 5600 Ft volt az 50 ml, remélem, használ is. :))

Nagyon kellemes az illata és tényleg szépen ápolja a vegyes bőrt.

Nagyon kellemes az illata és tényleg szépen ápolja a vegyes bőrt.