Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Parfümériák, patikák

Ahava Bőrtisztító Iszappakolás

4.1
Hozzáadva 2024.07.11.by

apolka

2024-ben megújult összetétel!

Osmoter™-rel, az Ahava egyedülálló Holt-tengeri kivonatával dúsított, ásványokban gazdag Holt-tengeri iszapból készült arcpakolás.

Hatására a bőr a  mélyebb  rétegeiben és a felszínén is tisztul. Puhítja, feszessé teszi és tápláló ásványokkal tölti fel a bőrt.

2023.02.06. 23:33

Tobbfajta iszappakolast is hasznaltam mar, de mindig visszaterek az ahavahoz. Heti rutinom resze. Tisztit, felfrissit. A Holt-tenger minden szempontbol egyedulallo, maga a latvany is lenyyugozo persze.... De a viz, a so, az iszap... Csodat tesz a borrel. Az egesz marka ugy ahogy van prima.

2022.08.14. 17:18

Az arcradírral együtt használom. Imádom! Feszesít, puhít. Kellemes érzés utána

2020.11.14. 11:15

Heti 1x használom, borotválkozás után. Tökéletesen rendbeteszi az arcot, tisztít, nagyon jó pakolás. Nem lesz zsíros és pattanásos a bőr. 20 percig szoktam fent hagyni, majd alaposan lemosom. 20%-os napon szoktam megvenni és sokáig elég.

Utoljára szerkesztve: 2016.05.10. 14:24 - 2016.05.10. 14:21

Csatlakozom az előttem szólóhoz, túl van árazva, de nagyon!Csak ismételni tudnám Bogzci-t, de nem teszem. :) Ez nem ér csak max 1000.- ot a 100 ml-rje.Aki szeretne valami igazán természeteset és egészségeset, na meg magyart :) annak ajánlom őt:http://kremmania.hu/kremek/cosmio-hevizi-iszap 500 .- 250 gramm, és egy igazi csoda. 100% iszap, semmi más.

2014.12.23. 09:29

Karácsonyi ajicsomit nyertem, amiben ez is benne volt. Az illata finom, igazi tengeri iszapra emlékeztető, viszont a hatása nekem teljesen megegyezik a dm-es, 200 forintos Totes Meer pakoláséval. :D Ugyanúgy csíp kissé, bár ez az iszapos dolgok alapvető tulajdonsága, az állaga nagyon jó, kevés is elég belőle.VISZONT: a triclosan nagyon durva fertőtlenítő, baktériumölő, nem is értem, minek tolták bele ebbe a krémbe, ami normál áron elég vészes kiadás. Emiatt érzékenyebb bőrűeknek nem ajánlom, mert hosszútávon károsíthatja a bőrt.Normál áron nem venném meg, mert a dm-es Totes Meer ugyanilyen jó számomra, a bőröm puha és bársonyos lesz tőle, de nem ér meg ilyen sok ezer forintot. :)

2014.08.30. 13:01

Gyors, kellemes felüdülést biztosít a bőrnek, selymessé, ragyogóvá teszi. Ajánlom! :)