Alicia da Silva

Ár:   1550 Ft   Kategória:   Ecsetek
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Müller   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: k.gabi, Módosítva: 2016. április 11.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   Müller
Kategória:   Ecsetek

Szintetikus sörtékből készült, rövid műanyagborítású nyelű, kis kúpos satírozó ecset szemre.

A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te!

alexa12
Krémkedvelő  |  Bőrtípus:  Kombinált  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

Dorcikahh

2018. január 29.

Teljesen használhatatlan. Merev, és tömör a szőre. Nagyon kellemetlen vele dolgozni, mivel tényleg annyira kemény, hogy egyből összeszorítom a szememet, amint elkezdek vele satírozni. Emellett az összes szemhéjpúderemet leszedi. Számomra ez (és az összes többi Alicia Da Silva ecset) teljes pénzkidobás volt, és egyáltalán nem használom őket.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2018. január 29.

zdiana

2017. március 6.

Satírozásra nekem sem vált be, arra teljesen alkalmatlan. Formája miatt precízebb színfelvitelre jó, de így sem lesz a kedvenc ecsetem. Egyébként a szőre teljesen rendben van, puha, nem hullik, de túl tömör a szőre.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. március 6.

Silver66

Bőrprobléma: Bőröregedés
Korcsoport: >54
2017. február 16.

Ezzel az ecsettel satirozni nem lehet,de also pillasorba szint felvinni igen,vagy szemzugba vilagositot,highlightert,illetve szemoldokot szinezni is jo.De satirozni nem.Csak azert 4*mert hulyeseget irtak rá,amugy okes.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: >54 |  Dátum: 2017. február 16.

Adora

2017. január 31.

Szemfestéshez vettem, de magába szedte az összes szemhéjpúdert, a szememen meg nem maradt semmi. Valószínűleg túl tömör és merev a satírozáshoz. Már majdnem elkeseredtem, amikor egy hirtelen ötlettő vezérelve kipróbáltam a szemöldökömre. Érdekes módon oda tökéletesen bevált, a kúp formája miatt még pontosabban is tudok vele dolgozni, mint a lapos, ferde szemöldökecsetekkel. Szóval bár nem rendeltetésszerűen használva, de remekül teljesít, végre megvan a tökéletes ecset a szemöldökporomhoz, így 5*.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 31.