Izord86
Az Allga San mobil fluid extra stark értékes növényi alkotókat (árnika, fekete nadálytő, zsálya kivonat, rozmaring olaj, törpefenyő olaj, paprika olaj és pantenolt) tartalmaz, melyek bőrvörösítő, mikrocirkulációt fokozó hatása mellet, mérséklik az erősen terhelt, igénybevett izmok és bőrfelület feszülését, görcsét. Enyhítik a gyulladást és az ebből fakadó fájdalmas érzést.
Törpefenyőolaj bedörzsölő - extra erős: az igénybe vett izmok intenzív ápolására, bedörzsölésére, masszírozására.
Kiszerelés: 250 ml
Utoljára szerkesztve: 2014.05.02. 11:18 - 2014.03.09. 00:51
Intenzív tánc mellett használtam izomlázra ezt a bedörzsölőt, és imádtam. Kellemes, melegítő hatású (túlzásba vinni nem érdemes), izomlázra nagyon jó, finom az illata, és ami nekem a legfontosabb, azonnal felszívódik és semmi ragacsos érzés nincs utána. Ráadásul nagyon sokáig elég.Az egyetlen hibája, hogy nem sok helyen lehet kapni, épp most készülök rendelni belőle.Update: végül az Árkád bioboltjában sikerült megvennem. Azóta rájöttem, hogy a korábban használt verzió még nem tartalmazott paprikaolajat, ezért hűsített, ez pedig nagy mennyiségben iszonyúan éget, de az izomlázra még mindig kitűnő. Bár én a régi, hűsítő verziót jobban kedveltem, ez rendeltetésszerű használat mellett (vagyis megerőltető edzés után használva) tényleg segít a makacs narancsbőr eltávolításában. Kb. másfél hónapja használom (fél üvegnyi fogyott el), és bár még nem 100%-os az eredmény, de látványosan javult a helyzet, állva már alig látszanak a gödröcskék, és ülve is sokkal kevésbé feltűnő, mint korábban.