Samponok

2.4
Hozzáadva 2024.07.08.by

bendi13

2024-ben megújult változat!

Az Alterra koffein sampon értékes összetevői, mint a B5-Provitamin és a biotin ápolja és erősíti haját, mely csillogóan selymes lesz. A koffein és a Guarana magok serkentő hatása vitalitást és tartást kölcsönöz a hajának a gyökerektől egészen a hajvégekig. Haja érezhetően ellenállóbbá válik. Mesterséges színezőanyag -, illat-, és tartósítószer mentes. Szilikon, parafin és ásványi olajoktól mentes. Bőrgyógyászatilag igazolt.

2024.05.18. 19:45

Kellemes illata van, nekem a habzása is megfelelő volt, azonban hiába öblítettem le alaposan a hajamról, egyfajta ragacsos, zsíros réteget hagyott hajszàrítás után. Alig vàrtam, hogy újra hajat mossak.

2022.01.14. 19:35

Iszonyatosan gyorsan zsírosodik tőle a hajam. Mosás után már másnap érzem, hogy mosnám, más samponoknál ez 4 nap. Sohatöbbet.

2021.03.28. 14:37

A régi és az új verziót is használtuk a lányokkal. Előny: valóban kevésbe hullik a hajunk! Hátrány: szárít, aztán gyorsan bezsírosodik a haj. Csak akkor veszek ilyet, ha valamelyikünknek jobban hullik a haja, mert arra tényleg jó.

Utoljára szerkesztve: 2020.10.10. 21:51 - 2020.10.10. 21:50

Elégedett voltam ezzel a samponnal, tetszett az illata is. Rendszerint 3-4 naponta mosom a hajamat, nem vettem észre sem szárítóhatást, sem pedig azt, hogy zsírosítana, ellapítaná a hajamat. Alkalmanként kétszer habosítottam fel, elsőre mérsékelt habzást mutatott, a második samponozásnál már szép nagy habja lett. A mosás után tisztának éreztem a fejbőrömet és a hajamat is. A hajhullással semmit nem csinált, ugyanúgy hullik, mint előtte.

2020.10.07. 10:03

A koffein tartalma miatt vettem meg, kb 3 hete használom. Eléggé zsírosodó fejbőröm van, ezért 2-3 naponta kénytelen vagyok haját mosni. Az illatát nagyon szeretem, de elkezdte egy kicsit szárítani a hajam. Kicsit mintha levesbe hulláma a hajam tőle, de nem fogom újra venni.

2019.06.30. 09:09

Olyan száraz lett tőle a hajam, mint a szalma. Nem is tudom, minek vettem meg, mikor már megvan az igazi...