Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Tvylvis
Bio fehér rózsa (rosa alba) virágvíz. Tonizálja, frissíti és harmonizálja a bőrt.
2021.02.20. 15:09
A márka citromfű víz változatát vettem meg és nagyon frissítő volt arckrém alá.Jól hidratálta az arcbőröm nyáron.
2019.12.27. 20:28
A második üveggel használtam el belőle, és már vettem is utánpótlást. Szeretem nyáron frissítésként, minden évszakban extra hidratálásként, de nehezebb, sűrűbb krémek, olajok alá vivőanyagként. Ez az a kis extra, amiről nem mondanék le.
2019.12.10. 09:07
Gondoltam kipróbálom, mindig is szerettem volna rózsavizet. Arcmosás és tonizálás után használom.Puhává és feszessé válik tőle a bőrőm. Plusz pont, hogy remek illata van, nem kirivó, lágy, de mégis hosszantartó.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.