N.A.
Egy bársonyosan puha és könnyű testjoghurt krém Málnamag olajjal, Organikus Shea vajjal, Rózsavízzel és értékes Bio-yoghurt porral.
Könnyedén beszívódik a bőrbe, hidratálja és táplálja azt, és finom, illatossá teszi.
Kiszerelés: 50ml
2013.10.18. 17:26
De jó, hogy ez a krém fent van! :) Meskán vettem és nagyon szerettem az illatát és nagyon jó puhává varázsolta a bőröm. Könnyen felszívódó, nagyon illatos és tápláló krém. Kár hogy nagyon kicsi kiszerelés a testápoláshoz. Kézkrémnek tovább tart. Az ár-mennyiség problémán kívül semmi baj nincs vele. Nagyon szép összetevős krém.