Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
clairenoctuelle
Gazdag ásványianyag-tartalommal. A hévízi iszap gyógyhatásai közismertek: fokozza a sejtek anyagcseréjét, és ezáltal a bőrünk méregtelenítését is. Segít csökkenteni a gyulladásos folyamatokat és jótékonyan hat a pikkelyesedéssel járó bőrtünetekre is.
2019.07.09. 13:29
Új kedvenc. Finom puha bőr fürdés után és finom illat. Sok más hatását nem vettem észre de ez pont elég ahhoz hogy nálam kedvenc legyen.
Utoljára szerkesztve: 2019.03.14. 10:52 - 2019.03.14. 10:50
Egy budapesti bio nagykereskedésben szereztem be és nagyon megszerettem :) Olyan szappant kerestem zuhanyzáshoz / fürdéshez, amely nem tartalmaz pálmaolajat, illetve megfelel a kiszáradásra hajlamos bőrömnek, vagyis nem szárítja ki. Ez a szappan minden elvárásomat teljesíti, ráadásul hévízi iszapot is tartalmaz. Szeretek mindig új szappanokkal kísérletezni, de ezt biztosan újra fogom venni ;)
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.