Lelőhely: Parfümériák, online

4.8
Hozzáadva 2025.01.30.by

Ayana92

30 ml, 50 ml, 90 ml

Fejjegyek: mangó, narancsvirág, kókusz, bergamott

Szívjegyek: ylang-ylang, tubarózsa

Alapjegyek: fehér pézsma, vanília, cédrusfa

34 000 Ft, 49 500 Ft és 65 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2025.02.16. 19:12 - 2025.02.13. 21:41

Jó kis illat lett, nagyon jól áll neki ez a kis trópusi mellékzönge. Finom gyümölcsös illattá szárad, az anyaillatot is fel lehet benne fedezni, de annál egy fokkal fincsibb számomra. Nem olyan brutál erős és tartős, mint az eredeti illat, de jól teljesít ő is.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.16. 19:12 - 2025.02.08. 14:27

Kifújáskor erősen mangószörpös, édes trópusi gyümölcskoktél, de gyorsan lecsillapodik. Utána édes, gyümölcsös, finom illat, a kókusz rajtam csak a leszáradást követően jön elő, az anyaillat DNS-e érezhetően benne van. A projektálása és az élettartama is kisebb mint az eredeti anyaillatnak, rajtam csuklóra fújva maximum 2-3 óra, utána eltűnik. Szerintem nem az Ylang a legjobb flanker és nem éri el az anyaillat színvonalát, de ettől még jó parfüm. Én a kis kamaszlányomnak vettem meg, az ő esetében kifejezetten előnyös is, hogy nem olyan erősségű, mint az alap változat. Szerintem kifejezetten inkább a fiatalabb korosztályt célozza, ők fogják szeretni.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.22. 21:46 - 2025.02.04. 17:51

(Végül túl adtam rajta rájöttem rajtam nagyon édes lesz és nem gyümölcsösen hanem inkább olyan téliesen meleg lesz gyümölcsössége ellenére is ami nem baj de nekem annyira az anyaillat a favorit,hogy azt a légies könnyedséget kerestem ebben is viszont ennek ellenére is azt gondolom szép illat lett de én maradok tisztelettel az anyaillatnál) Azt hiszem nem mondok újat aki ismer az tudja,hogy nagy rajongója vagyok a My Way sorozatnak! A sima anyukából már a 3. üveget taposom, az intenseből elhasználtam egy nagy üvegest a Le parfumot pár hónapja szereztem be úgyhogy abból is van még de nagyon nagyon szeretem főleg ha valami elegáns rendezvényre megyek a Nectar és a Floral bár egyelőre kimaradt de nagyon szép illatnak tartom őket is de inkább tavasz kora nyári illatnak mondanám őket mert üdék,sokkal gyümölcsösebbek,frissebbek mint a többi testvérük de ami késik nem múlik ha fogyós lesz a My Way készletem egyszer majd ők is jönnek haza velem! No de most éppen az Ylang verziót szereztem be vakon és bár már nagyon régen nem szokásom így vásárolni de nem volt alkalmam sehol sem megillatolni így gondoltam talán nem lövök mellé túlságosan ha már a többi tesót mindet szeretem! Az Ylang is erős, felismerhető éles tubarózsával indít mint az összes többi, van benne fanyarság,gyümölcsösség ami elég sokáig fent marad de amíg a többiekben eléggé éles marad a tubarózsa itt lekerekedik, krémes, meleg és puha de mégsem lesz gejl,a kókusz mint maga számomra érezhető benne de nem csap át egy fárasztó, kókuszos, unalmas illatba mert jók az arányok, nagyon is élvezhető! Amikor leszárad érezni lehet a fűszeres bourbon vaníliát egy kis icipici narancsvirággal amit én eléggé gyömbéresnek érzek ami nincs is benne de szerintem csak az illatjegyek összeérése teszi ezt! Nekem egy kicsit hajaz a Mugler Alien Goddess Intense leszáradására de a My Way picit fűszeresebb a fentebb említett gyömbéres érzet miatt de nem mondanám nehéznek! Összességében ez egy krémes,kókuszos,gyümölcsös, enyhén fűszeres tubarózsa ami kimondva furán hangzik de mégis jól működnek együtt! Tartóssága eddig jól remekel 6 órája érzem magamon intenzíven! Szerintem szuper lett! 😘

Utoljára szerkesztve: 2025.02.20. 22:30 - 2025.01.30. 10:54

Gyönyörű illat. Friss, de édeskés mangóval nyit, ami sajnos nem tart sokáig. (Ezért én maradok a V&R Tiger lily parfümömnél, mert abban sokáig érzem a mangót.) Utána átcsap egy igazán nőies virágillatba, megmarad némi édesség. A fiúk szerint szappanos, nekik nem tetszett. Tehát esetleg aki venne, tesztelje le a pasik orrán is, ha tetszeni akar. De ha magunknak vesszük, akkor tökéletes. Nőknél szinte biztos a siker. Én már többször próbáltam, és mindig egy picit más arcát mutatta. Volt, amikor a Nectar vonalat véltem felfedezni benne. Vakvásárra azért nem ajánlom, mert őhölgyeménye eléggé bőrkémiafüggő. Lehet, hogy egyszer nálam is kiköt belőle végül, de most egyelőre plátói a kapcsolatunk. 😉

Piactér

Több mutatása